تقدیر سازمان بهداشت جهانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد

سازمان بهداشت جهانی از  رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رییس بیمارستان امام رضا(ع) در خصوص برگزاری همایش همبستگی بهداشت دست و رکورد گینس تقدیرکرد.

به گزارش وب دا، سازمان بهداشت جهانی از دکتر مصطفی مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتر عبدالله بهرامی رییس بیمارستان امام رضا(ع) به دلیل برگزاری همایش همبستگی بهداشت دست  با حضور بیش از 700 پزشک، پرستار، دانشجو، کارکنان و سایر پرسنل بهداشتی و درمانی  و ثبت آن در کتاب رکوردهای گینس قدردانی کرد.

رئیس مرکز پیشگیری و کنترل عفونت بیمارستان امام رضا (ع) در این زمینه اظهار داشت: این همایش  که سال گذشته با هدف ترویج بهداشت دست، جلوگیری از عفونتهای مرتبط با مراقبت از بیمار و انتقال پیام اهمیت شستن دست به همه اقشار جامعه در این مرکز برگزار شد که از دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان امام رضا (ع) بابت برگزاری این همبستگی تقدیر شد .

دکتر محمد حسن اعلمی افزود : در این همایش 700 پزشک، پرستار، دانشجو، کارکنان و سایر پرسنل بهداشتی و درمانی از بیمارستانهای مختلف استان خراسان رضوی شرکت کردند وآخرین رکورد ثبت شده در گینس برای مشارکت در بهداشت دست مربوط به کشور هنگ کنگ با حضور 277 نفر در سال گذشته بوده است.

وی با اشاره به اینکه آموزش بهداشت دست نقش مهمی در پیشگیری از عفونت های بیمارستانی دارد خاطر نشان کرد : عفونت های بیمارستانی از جمله خطرناکترین عفونت ها به شمار می روند و بر اساس آمار از هر 10 بیمار، یک نفر به عفونت های بیمارستانی از قبیل خونی، ادراری، زخم جراحی و ریوی مبتلا می شود.