پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز مددکار

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی فرا رسیدن میلاد با سعادت مولی الموحدین حضرت علی(ع) و روز مددکار را به جامعه مددکاری این دانشگاه که "وجهه همتشان خدمت به بیمارانی است که در گردونه فشار زندگی نیازمند ارائه رهنمودی دیگرند" تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش وب دا،دکتر مهرابی بهار در این پیام آورده است: 13رجب سالروز ولادت با سعادت حضرت علی (ع) نخستین مددکار عالم هستي و اسوه عشق و محبت است و  انتخاب شايسته این روز به عنوان روز مددکار، نشانگر ارزش و اهميت اين حرفه است.

كار در اين حرفه مقدس به ویژه در مراکز درمانی و کمک به بیماران نیازمند، افتخار و سعادت بزرگيست؛ كه تنها نيكان روزگار را نصيب مي شود. بي شك شما مددکاران که در راه بهتر ساختن زندگی دیگران و کاهش آلام و مشکلات بیماران می کوشيد و باری از دوش خسته آنان برمي داريد كاري الهي و خدمتي خدايي انجام مي دهيد.

ضمن تبريك مجدد ميلاد حضرت علي (ع) و روز مددكار ازتلاشهاي بي دريغ همه مددكاران عزیز سپاسگزاري نموده و امیدوارم که با الهام از نخستين مددكار عالم هستي در مددرساني به بیماران،موفق، سعادتمند و پيروز باشيد.