برگزاری همایش بزرگداشت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

همزمان با پنجمین روز از هفته سلامت، همایش بزرگداشت هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، این همایش با حضور دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه، جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تالار ابن سینا دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

سخنرانی معاون بهداشتی، رونمایی از نرم افزار سلامت(سفیران سلامتی)، رونمایی از شخصیتهای پویانمایی سلامت، پرسش و پاسخ و تقدیر از سازمانها، نهادهای حامی سلامت و تلاشگران از جمله بخش های این مراسم بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش هیات رییسه و مسئولان کمیته برگزاری هفته سلامت اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی و حمایت مسئولان دانشگاه قرار است در هفته سلامت، پیام های سلامتی مرتبط با شعار سال، از طریق تلفن های همراه و ثابت در استان به مردم اطلاع رسانی شود.

دکتر حمید رضا بهرامی بر اساس آمارها از هر ده مرگ، یک نفر به دلیل دیابت فوت می کند اظهار داشت: بر اساس بررسی های انجام شده در سال 86 از هر 20 نفر یک فرد مبتلا به دیابت است که این آمار تا سال 1404 به از هر هفت نفر یک نفر مبتلا خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه با تغییر سبک زندگی و گسترش بی تحرکی بروز بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت گسترش یافته است اظهار امیدواری کرد: با همکاری یکدیگر، سلامتی جامعه را ارتقاء و از بروز روز افزون بیماری های غیر واگیر جلوگیری کنیم.

گفتنی است: یکم تا هفتم ارديبهشت سال جاری از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي هفته سلامت نامگذاري و شعار اين هفته نيز غلبه بر دیابت"BEAT DIABETES"تعيين شده است.

عزم ملی برای تحقق اهداف سند بیماری های غیر واگیر، بهداشت عمومی، فعالیت بدنی، ورزش و سلامت، غلبه بر دیابت با تحرک و تغذیه سالم، سلامت و نقش غذا و دارو، اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل در حوزه سلامت و آموزش خود مراقبتی و سلامت از جمله عناوین این هفته به شمار می رود.