انجام سیزدهمین عمل پیوند قلب در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد

عمل پیوند قلب بر روی يک بيمار مبتلا به نارسايي حاد قلبي در مرکز پیوند قلب بیمارستان امام رضا(ع) با موفقیت انجام شد.

به گزارش وب دا، رييس تيم پيوند قلب و ریه دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت: سیزدهمین عمل پيوند قلب بر روي يک آقای 23ساله مبتلا به کاردیومیوپاتی اتساعی مزمن که به علت تشديد بيماري، کانديد پيوند قلب شده بود، با موفقيت انجام شد.

دکتر رضا باقري خاطر نشان کرد: قلب پيوندي اين بيمار، از آقاي 23 ساله بنام حامد سیستانی که به علت سکته مغزی دچار مرگ مغزي شده بود در مرکز دياليز و پيوند اعضاء منتصريه دريافت و در بيمارستان امام رضا(ع) به بيمار پيوند زده شد.

دکتر محمد عباسی تشنیزی رئیس بخش جراحی قلب بیمارستان امام رضا (ع) حال عمومي بيمار را مطلوب اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر بيمار در بخش مراقبتهاي ويژه اين مرکز دوران نقاهت را طي مي کند و دستگاههاي کمک تنفسي نيز از وي جداسازي شده است.

دکتر محمد عباسی نيز در مورد روند انجام پیوند قلب اظهار داشت: روند پيوند قلب زماني آغاز مي شود که بيمار با نارسايي قلبي پيشرفته به مرکز پيوند قلب مراجعه مي کند و توسط متخصص قلب ارزيابي مي شود واگر واجد شرايط بود در ليست انتظار پيوند قرار مي گيرد.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اینکه بيشتر بيماران که به مرکز پيوند مراجعه مي کنند نارسايي قلبي شديد و لا علاج دارند ،افزود: نارسايي قلبي ممکن است در اثر بيماري عروق کرونري ،بيماريهاي مادرزادي قلب ،عفونت ويروسي قلب ،بيماريهاي دريچه اي و ماهيچه هاي قلب بوجود آید.

وی خاطر نشان کرد: پس از انجام عمل پیوند، بيمار شروع به  یک برنامه ريزي مراقبتي سلامتي همچون اجراي دقيق دستورات دارويي و مراجعه هاي مکرر و منظم به پزشک ميکند.

دکتر محمد عباسی با اشاره به اينکه اين بيمار پس از 15 تا 20 روز بستري در بيمارستان مرخص خواهد شد گفت: پيش از ترخيص بيمار با انجام نمونه گيري، وضعيت بيمار مورد ارزيابي دقيق قرار مي گيرد.