همزمان با هفته سلامت، برگزاری همایش پیاده روی در شهرک دانش و سلامت

در ششمین روز از هفته سلامت، همایش پیاده روی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شهرک دانش و سلامت برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این همایش که با استقبال کارکنان شاغل در سازمان مرکزی و واحدهای زیر پوشش دانشگاه برگزار شد، دکتر صابری معاون غذا و دارو، دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه نیز حضور داشتند.

در این برنامه شرکت کنندگان، در محوطه شهرک دانش و سلامت پیاده روی کرده و نسبت به روش تغذیه مناسب آگاهی یافتند.

استقرار اتوبوس دیابت در شهرک دانش و سلامت

در این همایش اتوبوس غلبه بر دیابت که از ابتدای هفته سلامت در شهر مشهد فعال و به شهروندان خدمات ارائه می دهد نیز در شهرک دانش وسلامت استقرار یافت.

در این برنامه ضمن آموزش و اطلاع رسانی در زمینه راهکارهای پیشگیری از دیابت، متقاضیان مورد غربالگری، قند و فشار خون قرار گرفتند.

ورزش و تغذیه سالم موثر در پیشگیری از بیماریها

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این همایش ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این همایش به نقش ورزش و تغذیه مناسب در پیشگیری از بیماری ها اشاره کرد و اظهار داشت: بدن نیاز به روغن غیر اشباع نیاز دارد و استفاده از روغن های اشباع همراه با ترانس های بالا موجب بروز بیماری های قلبی و عروقی و افزایش فشار خون می شود.

دکتر صابری استفاده ازمیوه و سبزی را یکی از مهمترین فاکتورها در سلامت فرد و پیشگیری از بروز بیماری های غیر واگیر عنوان کرد و گفت: توصیه می شود به طور حتم چندین نوبت استفاده از میوه و سبزی در رژیم غذایی قرار داده شود.

وی با تشریح هرم غذایی و جایگاه هر یک از مواد غذایی در رژیم غذایی تاکید کرد: لبنیات که در جایگاه هشتم هرم غذایی قرار دارد باید به صورت کم چرب استفاده شود

وی با تاکید بر اجتناب از مصرف شیرهای سنتی اظهار داشت: بدترین نوع چربی، چربی موجود در شیر گاو است و استفاده از این محصولات نه تنها موجب سلامتی نمی شود بلکه بیشتر به سلامتی آسیب می رساند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: شیرهای سنتی در زمان جوشیدن در منزل تمام پروتئین خود را از دست می دهند و  باید شهروندان از شیرها و محصولات لبنی پاستوریزه استفاده نمایند.

در پایان این مراسم به قید قرعه به شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.