آغاز اجرای طرح پایلوت استقرار نظام نامه خدمات سلامت روان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

طرح پایلوت استقرار نظام نامه خدمات سلامت روان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش وب دا، قرار است این برنامه همزمان با دو دانشگاه علوم پزشکی تبریز و کرمان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شود و پایلوت این برنامه در این دانشگاه، شبکه بهداشت و درمان قوچان انتخاب شده است.

در مراسم افتتاح این برنامه که در شبکه بهداشت و درمان قوچان  برگزار شد،دکتر احمد حاجبی قائم مقام معاون درمان و مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر بهرامی معاون بهداشتی دانشگاه و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاهی حضور داشتند.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه افتتاح این برنامه در گفتگو با وب دا اظهار داشت: در قالب این برنامه بیماران دچار اختلالات روانی توسط مراکز سلامت جامعه، شناسایی شده و تحت مراقبت، درمان و پیگیری قرار می گیرند و در صورت نیاز به خدمات تخصصی به مراکز تخصصی معرفی می شوند.

دکتر ندا اخروی با بیان اینکه در مرحله نخست این برنامه شهروندان قوچانی را زیر پوشش قرار می دهد و سپس به ساکنان روستایی نیز ارائه می شود خاطر نشان کرد: این برنامه در سه سطح شناسایی بیماران ، ارائه خدمات تخصصی و توانبخشی و بستری بیماران مبتلا ارائه می شود.

وی خاطر نشان کرد: در قالب این برنامه، بیماران مبتلا به اختلالات اسکیزوفرنی، اتیسم، بیماران روانی مزمن تحت درمان و خدمات توانبخشی قرار می گیرند.

دکتر ندا اخروی افزود: بدین منظور بیماران علاوه بر برخورداری از خدمات روانپزشکی و روان‌شناختی، از خدمات آموزش خانواده، مددکاری، توانمندسازی جهت بازگشت به جامعه نظیر کار درمانی، گفتار درمانی و مراقبت در منزل نیز برخوردار خواهند شد.

مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی مرکز تخصصی سلامت روان جامعه نگر و بخش بستری در بیمارستان موسی ابن جعفر در شهرستان قوچان با هزینه ای بیش از 6 میلیارد ریال را از اقدامات انجام شده برای اجرای این برنامه برشمرد.