بازدید مدیر کل نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت از بیمارستان قائم(عج) مشهد

مدیر کل نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از مرکز آموزشی پژوهشی درمانی قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر میر دهقان، ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان قائم(عج) از جمله اورژانسهای داخلی، اعصاب و مراقبتهای ویژه (ICU) در جریان روند ارائه خدمات و اجرای برنامه تحول نظام سلامت قرار گرفت.

وی همچنین با حضور بر بالین بیماران بستری در این مرکز ضمن عیادت در جریان ارائه خدمات درمانی نیز قرار گرفت.

دکتر میر دهقان ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده مسئولان در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمات و رفع مشکلات و همچنین تلاش کارکنان برای ارائه خدمت مناسب، توصیه هایی نیز ارائه داد.

تاکید بر انتقال تجریبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه گردشگری سلامت به دیگر دانشگاهها

مدیر کل نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پس از بازدید از بیمارستان قائم(عج) در نشست گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد حضور یافت و بر انتقال تجربیات این دانشگاه در زمینه گردشگری سلامت به دیگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور تاکید کرد.

دکتر میر دهقان با اشاره به اقدامات ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه گردشگری سلامت خاطر نشان کرد: باید با همکاری یکدیگر در توسعه گردشگری سلامت و استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود در این زمینه استفاده شود.

دکتر مدقق معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست ضمن بیان اقدامات و برنامه های انجام شده دانشگاه در زمینه گردشگری، خواستار اقدامات اساسی وزارت بهداشت با همکاری دانشگاهها در تقویت پتانسیل های گردشگری سلامت شد.

در این نشست در زمینه راهکارهای تقویت توریسم سلامت و برنامه های حوزه نظارت بحث و تبادل نظر و در برخی از موارد نیز تصمیماتی اتخاذ شد.