متولد شدن نوزاد عجول در آسمان مشهد

رییس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تولد نوزاد یک زن باردار اهل شهرستان کلات در بالگرد اورژانس هوایی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا،شهرام طاهرزاده افزود: با اعلام مركز هدايت بحران فوريتهاي پزشكي اين دانشگاه، مبني بر وخيم بودن حال يك مادر باردار در بيمارستان كلات ، بالگرد اورژانس 115 مشهد بلافاصله به سمت اين شهرستان حركت كرد.

وي اظهار داشت: بالگرد اورژانس، اين زن باردار را كه دچار خونريزي شديدي شده بود از بيمارستان امام حسن مجتبي (ع) در كلات به مشهد انتقال داد.

به گفته وي، به دلیل پیشرفت مراحل وضع حمل، این نوزاد پسر ،حوالي ساعت 12 روز گذشته در آسمان مشهد چشم به دنیا گشود.

طاهرزاده ادامه داد: با همكاري دو ماماي اعزامي از شهرستان كلات و دو پرسنل اورژانس 115 مشهد، اين نوزاد در بالگرد سالم به دنيا آمد و پس از فرود بالگرد به همراه مادرش به بيمارستان امام رضا (ع) مشهد انتقال يافت.

رئيس اداره حوادث و مديريت بحران دانشگاه علوم پزشكي مشهد با قدردانی از هماهنگي هوانيروز خراسان رضوي خاطرنشان كرد: حال این مادر و نوزاد مطلوب گزارش شده است.

شهرستان كلات نادر با جاده اي كوهستاني در 145 كيلومتري شمال شرقي مشهد واقع است.

فعاليت مجدد اورژانس هوايي دانشگاه علوم پزشكي مشهد از شهريور 1393 همزمان با 14 دانشگاه ديگر علوم پزشكي كشور در قالب طرح تحول نظام سلامت آغاز شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کلات نیز اظهار داشت: این مادر باردار پس از هماهنگی های انجام شده و اعزام یک فروند بالگرد به شهرستان کلات ، جهت وضع حمل به مشهد اعزام گردید.

دکتر جوان گفت : مادر باردار 38 ساله با حاملگی 40 هفته ، با علائم درد زایمان به بیمارستان مراجعه نمودولی متاسفانه پس از گذشت مدت زمانی با خونریزی مادر و عدم پیشرفت در روند زایمان هماهنگی های لازم با ستاد هدایت جهت اعزام وی انجام گرفت.

وی همچنین افزود؛ پس از گذشت 20 دقیقه از زمان هماهنگی با ستاد هدایت بالگرد اعزامی در کلات به زمین نشست و بیمار همراه یک نفر ماما و یک نفر پرستار به بیمارستان امام رضا(ع) مشهد منتقل شد.