اعلام برنامه های هفته آموزش در دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی مشهد

همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری گرامیداشت مقام استاد، ویژه برنامه های هفته آموزش همراه با جشنواره شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: ویژه برنامه های هفته آموزش و جشنواره شهید مطهری از 12 الی 15 اردیبهشت در دانشکده های بهداشت، دندانپزشکي، علوم پيراپزشکي، طب سنتي،پرستاري و مامايي،پزشکي و داروسازي برگزار مي شود.

دکتر محمد رضا دارابی خاطر نشان کرد: برنامه هاي هفته آموزش در دانشکده هاي دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محورهاي اعتلای اخلاق حرفه ای، بین المللی سازی آموزش علوم پزشکی، ارتقاء نظام ارزیابی و آزمونهای علوم پزشکی، حرکت بسوی دانشگاههای نسل سوم، توسعه آموزش مجازی، ارتقاء آموزش خدمات توانبخشی و پیراپزشکی و تعامل آموزش طب سنتی و طب مرسوم برگزار مي شود.

وی نمایش فیلم، ارائه plan در مورد اخلاق حرفه ای، برپایی نمایشگاه دستاوردهای آموزشی، تقدیر از برگزیدگان آموزشی، برگزاری سخنرانی با موضوع ارتقاء نظام ارزیابی و آزمونهای علوم پزشکی و تقدیر از اعضای هیات علمی و دانشجویان برتر از جمله برنامه هایی برشمرد که در دانشکده های زیر پوشش برگزار می شود.

گفتنی است: مراسم اختتامیه جشنواره شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز شانزدهم اردیبهشت در تالار ابن سینا برگزار خواهد شد.

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )