برگزاری نشست هم اندیشی مدیران دانشجویی قطب 9 کشور در مشهد+ فیلم

نشست هم اندیشی مدیران دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 9 کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست به منظور هم افزایی، هماهنگی و توسعه خدمات کیفی به دانشجویان با حضور دکتر نژاد جواد مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و 40 نفر از مدیران دانشجویی و تربیت بدنی دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی در تالار جرجانی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

در این نشست مدیران به بحث و تبادل نظر در زمینه امور حرفه ای خدمات دانشجویی، مسائل مهم خوابگاهها و تغذیه، مشاوره و آمادگی لازم برای غربالگری سلامت دانشجویان، برنامه ریزی برای واحدهای درسی تربیت بدنی و گسترش خدمات مربوط به امور فوق برنامه پرداختند.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این نشست به تدوین بسته خدمتی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دانشجویان اشاره کرد و اظهارداشت: در این بسته خدمتی تلاش می شود ضمن ارتقاء سلامت روان،از بروز آسیب های اجتماعی و  افت تحصیلی دانشجویان جلوگیری شود.

دکتر نژاد جواد بر گسترش مشارکت دانشجویان در شوراهای صنفی اشاره کرد و گفت: باید به بحث آموزش در حوزه شوراهای صنفی توجه شود تا دانشجویان بتوانند با حضور در شوراهای صنفی در توسعه برنامه ها به ویژه در محیط خوابگاهها مشارکت فعال داشته باشند.

وی ، به برنامه عملیاتی سال 95 حوزه دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: برگزاری این گونه نشستها موجب می شود ضمن بحث و تبادل نظر، برنامه های طراحی شده به شکل کاملتری اجرایی شود.

ارائه گزارش توسط دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی از دیگر بخش های این نشست یک روزه بود.

در ادامه این نشست مدیران دانشجویی، تربیت بدنی و مشاوره در سه کارگاه جداگانه به بحث و تبادل نظر در زمینه فعالیت های اختصاصی خود پرداختند.

مصاحبه دکتر نژاد جواد مدیرکل دانشجوئی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی

در "نشست مشترک مدیران دانشجوئی ،تربیت بدنبی و مسئولیت مراکز مشاوره منطقه (9) کشور"