راه اندازی نرم افزار جامع اطلاع رسانی سفیران سلامت در دانشگاه

نرم افزار جامع اطلاع رسانی سفیران سلامت در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد.

به گزارش وب دا، رییس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این نرم افزار که همزمان با هفته سلامت رونمایی شد ،برای اطلاع رسانی سریع و روزآمد به سفیران سلامت و آحاد جامعه، و در قالب نسخه های اندروید و iOS نرم به طور رایگان در پایگاه اینترنتی معاونت بهداشتی قابل دسترسی است.

دکتر حمید رضا فتحی با اشاره به اینکه در حال حاضر شیوع بیماری های مزمن، سالخوردگی جمعیت ،  عوامل اجتماعی و سبک نامناسب زندگی از چالش های مهم در ارتقاء سلامت به شمار می رود گفت: لازم است برای ارتقاء فرهنگ سلامتی جامعه، علاوه بر مداخله دستگاههای دولتی، مردم نیز به طور فعال مشارکت داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه به منظور گسترش برنامه خودمراقبتی و افزایش سلامتی جامعه ، برنامه سفیران سلامت در جامعه در دستور کار قرار گرفته است خاطر نشان کرد: بر اساس این برنامه،سفیران سلامت، افرادی داوطلب از خانواده‌ها هستند که با فراگیری آموزش‌های کوتاه مدت و با ابزار علمی که در اختیارشان قرار می گیرد (زیج خودمراقبتی) مراقبت از خود و افراد خانواده  را برعهده گرفته و نسبت به انتقال آموخته هایشان در جامعه کوچک پیرامون خود مسئولانه اقدام می نمایند.

رییس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برنامه خودمراقبتی راهکار مناسبی برای مداخله در چالش های موجود است افزود: برنامه خود مراقبتی در چهار سطح فردی، سازمانی، اجتماعی و گروه های خودیار  طراحی و در سراسر کشور در حال اجراست .

گفتنی است، علاقه مندان می‌توانند به نشانی اینترنتی http://v-health.mums.ac.ir/index.php/component/content/article/64-2014-11-23-10-39-32/1526-health-soft نرم افزار سفیران سلامت را دانلود نمایند.

با نام نویسی در این نرم افزار، کاربر می تواند آخرین اطلاعیه‌ها، اخبار و مقالات، مسابقات عکاسی و گالری تصاویر معاونت بهداشت مربوط به برنامه ملی خودمراقبتی و سایر اطلاعات بهداشتی و اخبار سلامتی را مشاهده نماید و پس از آن با درج هر اطلاعیه و خبر جدید در نرم افزار ، از ثبت اطلاعیه و اخبار جدید اطلاع یابد.