پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت گرامیداشت روز استاد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری(ره) و گرامیداشت روز استاد  را به تمامی اعضای هیات علمی این دانشگاه تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش وب دا، دکتر مهرابی بهار در این پیام آورده است، فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و آغاز هفته گرامیداشت مقام استاد، یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والای استاد در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین، در حریم مقدس دانشگاه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند.

تعلیم و تعلم از شئون الهی است و استادان، به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشور در شکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقشی ماندگار دارند و جایگاه ویژه استادان دانشگاه علوم پزشکی از آن جهت که علاوه بر کرسی تدریس و تعلیم و مسند تحقیق و پژوهش، بر جایگاه پرافتخار ارائه خدمات درمانی نیز تکیه زده اند جایگاهی ویژه و دارای ارزش مضاعف است.

اساتید دانشگاه چراغ فروزنده سرزمین علم و فرهیختگی هستند که با ایثار و گذشت، اخلاص و محبت و امید به آینده ای درخشان؛ عمر خود را صرف تعلیم و تربیت آینده سازان این مرزو بوم می نمایند تا آینده ای روشن همراه با استقلال و خودکفایی، اقتدار و اعتلا و سربلندی و افتخار برای کشور به ارمغان آورند.

هفته بزرگداشت مقام معلم و گرامیداشت یاد و خاطره‌ی معلم شهید مرتضی مطهری، فرصتی مغتنم است تا مراتب سپاس خود را تقدیم استاداني نمایم که کاروان زندگی بشر، در مسیر حرکت خود هرگز از قافله‌سالاری و طلایه داری ایشان بی نیاز نبوده است.

اینجانب گراميداشت روز استاد و هفته آموزش را به همه کسانی که افتخار تدریس و تعلیم به دانشجویان عزيز را دارند، صمیمانه تبریک می گویم و توفیقات روزافزون آن دانشوران دینمدار را از خداوند متعال مسألت می نمایم.