لزوم دریافت تایید سازمان غذا و دارو در تبلیغ محصولات سلامت

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تبلیغ رسانه ای ملی و استانی تمامی محصولات سلامت منوط به داشتن نشان سازمان غذا و دارو و پروانه بهداشتی معتبر و مورد تایید از این سازمان است.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا صابری اظهار داشت: به منظور کمک به حفظ و ارتقاء ایمنی و سلامت آحاد  جامعه و افزایش آگاهی مصرف کنندگان، تبلیغ رسانه ای ملی و استانی کلیه محصولات سلامت که مشمول اخذ پروانه های بهداشتی از سازمان غذا و دارو  هستند، منوط به داشتن نشان سازمان غذا و دارو و پروانه بهداشتی معتبر و مورد تایید از این سازمان و معرفی در محتوی تبلیغات است.

وی خاطر نشان کرد: تبلیغ محصولات خوراکی و آشامیدنی علاوه بر موارد اعلام شده، باید نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی بسته بندی محصول و محتوای تبلیغات را نیز داشته باشند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود:همچنین در ابتدا و انتهای تبلیغ محصولات سلامت، نشان سازمان غذا و دارو باید نمایش داده شود.