پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسب روز جهانی ماما

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پیامی فرا رسیدن پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما را به تمامی سپیدپوشان پرتلاش و فعالان این عرصه در استان خراسان رضوی تبریک گفت.

دکتر مصطفی مهرابی بهار در این پیام آورده است: عطیه الهی از طریق دستانی پرتوان، در نوزاد متجلی می شود تا تپش حیاتی نو را در ضربان قلب مادر معنی بخشد و این ترنم آهنگ زییایی است که نوید بخش مهر مادری است و چه سعادت بزرگی را خداوند نصیب شما همکارانم نموده است که در این وادی قدم نهاده اید.

شما سپیدپوشان پرتلاش با بهره گیری از دانش و تخصص، مهارت و تجربه، آموزش و فرهنگ سازی، عطوفت و مهربانی مادرانه؛ همواره در تلاشید تا نویدبخش تولد نوزادی سالم به خانواده ها باشید و بستر مناسبی فراهم آورید تا جامعه ای سالم، پویا، پرنشاط با حضور مادران و کودکانی سالم داشته باشیم.

تلاش جامعه مامایی در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت ، کاهش آمار سزارین و افزایش آمار زایمان طبیعی، ارتقای بهداشت باروری، تامین سلامت و کاهش میزان مرگ و میر مادران و نوزادان، انجام مشاوره ها و آموزشهای دوران بارداری، مراقبتهای مادر و نوزاد، تنظیم خانواده و پایش رشد کودک ستودنی است  و روز جهانی ماما، فرصت مغتنمی است برای قدردانی از این قشر صبور و خدوم که نقش مهم و تاثیر گذاری را در چرخه نظام سلامت ایفا می کنند.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ماما، از اینکه با مهارت و حرارت و با ارائه مراقبتهای مامایی مطلوب و تلاش در بهبود مستمر آن نقش بسیار مهمی در تامین سلامت زنان، مادران و نوزادان ایفا می نمایید مراتب سپاس و قدردانی خود را اعلام می دارم و از درگاه باری تعالی برایتان موفقیت، سلامتی و شادکامی مسئلت می نمایم.