انعقاد تفاهم نامه همکاری با کشور ایتالیا برای ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی در مشهد

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انعقاد تفاهم نامه همکاری میان این دانشگاه و یک شرکت ایتالیایی برای ساخت بیمارستان یک هزار تختخوابی در مشهد خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر مهرابی بهار اظهار داشت: این بیمارستان در راستای برنامه تحول نظام سلامت و توسعه خدمات کیفی و کمی به زائران و مجاوران بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) ساخته می شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با کمبود دو هزار تخت بیمارستانی بر اساس سرانه جمعیت روبروست اظهار امیدواری کرد: عملیاتی شدن این پروژه بتواند بخشی از مشکلات این دانشگاه را در این زمینه کاهش دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این خصوص اظهار داشت: شرکت ایتالیایی برای اجرای پروژه یک هزار  تختخوابی در مشهد با ستاد سرمایه گذاری خارجی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به توافق اولیه دست یافته و نسبت به ارائه مستندات مالی خود اقدام نموده است.

دکتر بحرینی  افزود: بر این اساس نمایندگان این شرکت به منظور جمع آوری اطلاعات در رابطه با طرح امکان سنجی(FS) از محل پروژه یاد شده بازدید نمودند.

وی تاکید کرد: اجرای این پروژه در جهت ساخت بيمارستانهاي زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در قالب برنامه تحول نظام سلامت در دستور کار قرار گرفته و امید است گامی در جهت ارتقاء خدمات در واحدهای زیرپوشش دانشگاه باشد.