تقدیر از رییس دانشگاه در جشنواره روابط عمومی های برتر خراسان رضوی

در جشنواره تقدیر از روابط عمومی های برتر عضو شورای اداری خراسان رضوی، از رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تجلیل شد.

به گزارش وب دا، در این همایش که در آستانه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی  با حضور استاندار خراسان رضوی و مسئولان ادارات و سازمانهای استان برگزار شد، از سازمانهای فعال از جمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر شد.

کسب عناوین برتر ملی و توجه به  نقش و جایگاه روابط عمومی  در سازمان از جمله ملاک های انتخاب دستگاههای برتر در این زمینه بوده است.

لوح تقدیر و تندیس از روابط عمومی های برتر استان خراسان رضوی به دکتر عماد زاده مدیر روابط عمومی دانشگاه به نمایندگی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهدا شد.

در متن تقدیر از دکتر مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد  که به امضای سید محسن صادقی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی رسیده ؛آمده است:

از شما برادر گرامی که با تدبیر و برنامه ریزی موجبات شکوفایی روابط عمومی خود را فراهم نموده و دستاوردهای دولت تدبیر و امید را به نحو مطلوب اطلاع رسانی نموده اید تقدیر می نمایم.

ضمن عرض تبریک 27 اردیبهشت ماه، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی سلامتی و توفیق جنابعالی را از خداوند متعال در سایه عنایت ولی نعمتمان حضرت امام رضا(ع) خواستارم.