پيام تبريک رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومي

رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد در پيامي  ضمن تبريک فرا رسيدن 27 ارديبهشت روز ارتباطات و روابط عمومي آورده است: خدمات ارزشمند و كوشش خردمندانه دست اندركاران حوزه ارتباطات و روابط عمومي كه در جهت ایفای رسالت خطیر اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی و تسهیل خدمت رسانی به مردم گام بر می‌دارند قابل تقدير است.

به گزارش وب دا، دکتر مصطفي مهرابي بهار در اين پيام اظهار داشته است:

27اردیبهشت در حقيقت فرصت ارزشمندي براي تقدير و تشكر از  زحمات و تلاش‌های صادقانه سختکوشان عرصه ارتباطات و روابط عمومی است.

روابط عمومي با بهره گیری و استفاده درست، صحیح و اصولی از توان و ظرفیت های موجود و جلب مشارکت عمومی در راستای اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ارائه آموزش مهارت های زندگی برای دستیابی به جامعه ای سالم همواره با انعکاس مطلوب فعالیت ها و عملکرد متولیان عرصه بهداشت و سلامت و بیان شفاف و صریح نیازمندی ها، نارسایی ها و مطالبات مردم در حوزه سلامت در راستای تحقق اهداف نظام سلامت، نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری دارد.
اینجانب ضمن گرامیداشت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی، با احترام از همه تلاش گران و فعالان سخت کوش این حوزه، به ویژه مدیران و کارکنان محترم روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکي مشهد ، که صادقانه در مسیر اعتلا و ارتقا سلامت جامعه گام بر مي دارند تقدیر مي نمايم.

براي تمام فعالان اين عرصه آرزوي سلامتي دارم و توفیق روزافزون همه شما عزیزان راجهت تحقق اهداف متعالی در راستاي ارتقا فرهنگ سلامت از درگاه باريتعالي مسئلت مي نمايم.

IMAGE
گذری بر رخداد ۲۳ آذر ۱۳۵۷ مشهد ( پنج شنبه, 23 آذر 1396 )