برگزاری جشن روز جوان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

همزمان با شب میلاد حضرت علی اکبر(ع)، مراسم جشن روز جوان ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، این مراسم با حضور پرشور دانشجویان و جمعی از مسئولان در سلف مرکزی پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

برگزاری برنامه های شاد فرهنگی و هنری، اجرای مسابقه، مدیحه سرایی و سخنرانی از جمله برنامه های این مراسم بود.

از حاشیه های این مراسم می توان به ازدحام دانشجویان دختر در زمان خروج از سالن اشاره کرد که این ازدحام موجب شکستن شیشه های درب خروجی سلف شد.

در پی شکسته شدن شیشه ها تعدادی از دانشجویان دچار جراحت سطحی شدند که بلافصله برای درمان به مراکز درمانی انتقال یافتند.

دانشجویان پس از درمان های سرپایی از بیمارستان مرخص و در حال حاضر در شرایط مطلوبی به سر می برند.

دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی و دکتر طباطبایی مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد  و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه، از لحظات اولیه این حادثه در جریان روند خدمات رسانی به دانشجویان قرار گرفتند و از آنان عیادت کردند.