اعلام برنامه های هفته ملی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

30 اردیبهشت الی 5 خرداد هفته ملی جمعیت نامگذاری شده است و در این هفته دانشگاه علوم پزشکی مشهد برنامه های مختلفی را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش وب دا، مدير سلامت جمعيت خانواده و مدارس مرکز بهداشت خراسان رضوی اظهار داشت: همزمان با سالگرد ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت از سوي مقام معظم رهبری، بنا به پیشنهاد وزیر بهداشت، از سال جاری 30 ارديبهشت ماه به عنوان «روز ملی جمعیت» در تقویم کشور ثبت شده است.

دکتر محمد احمديان برگزاري همایش جمعيت، بسیج اطلاع رسانی،  برپايي نمایشگاه پويندگي، بالندگي و جواني جمعيت  و ... را در  حوزه تحت پوشش با همکاری سایر دستگاهها و با استفاده از توانمندی‌های صدا و سیما از جمله اقدامات اين معاونت برشمرد.

دکتر محمد احمديان در ادامه افزود: در اين ايام مطالب کاربردی جهت آموزش و فرهنگ سازی، اقناع نخبگان برای ارتقاء نرخ باروری کلی مبتنی بر سلامت مادران، کودکان و خانواده ها توزیع خواهد شد.

مدير سلامت جمعيت خانواده و مدارس معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برگزاری همایش‌هاي آموزشي  با رويکرد  جمعیت، برگزاری سخنرانی، ميز گردهمايي علمی، تبلیغاتی، نمایشگاههای مردمی در مساجد، پارک ها و .... ، دعوت از گروه های عمده مخاطبان، مدیران و مسئولان دولتی و غیر دولتی برای بازدید از نمایشگاهها و شرکت در بسیج اطلاع رسانی، حضور دوره ای و برنامه ریزی شده کارشناسان ذيربط برای برگزاری جلسات آموزشی و مشاوره حضوری در محل نمایشگاهها، تأمین و توزیع رسانه‌های آموزشی چاپی، لوح فشرده تایید شده منطبق با سیاست‌های ابلاغی جمعیت در بین بازدید کنندگان از نمایشگاهها، متناسب با جنس، سن و وضعیت باروری آنها را از جمله اقدامات پيش‌بيني شده اين معاونت جهت شهرستان هاي تابعه  اعلام نمود.