انتشار نشريه چند رسانه ای دانشگاه علوم پزشکي مشهد

نخستين شماره از نشريه چند رسانه ای روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با نام "نشریه چند رسانه ای دانش و سلامت" در پايگاه اطلاع رساني اين دانشگاه بارگزاري شد.

به گزارش وب دا،مقرر است اين نشريه به صورت ماهانه در قالب رویدادهای فرهنگي، آموزشی و دستاوردهای علمي تحقيقاتي دانشگاه تولید و با هدف انتقال بهتر موضوعات حوزه سلامت و همچنین انعکاس شایسته رویدادهای مهم دانشگاه در دسترس اعضاي هيات علمي، کارکنان و دانشجويان قرار بگيرد.

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مشهد ضمن قدرداني از حسن توجه شما مخاطبان گرامي در مطالعه اين نشريه الکترونيکي، آمادگی خویش را برای دريافت نظرات، پيشنهادات و انتقادات ارزشمند شما اعلام می دارد.

مخاطبان مي توانند ديدگاههاي خود و همچنین محتوای علمی آموزشی و تحقیقاتی مد نظر را به رايانامه روابط عمومي دانشگاه به نشاني این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال و ما را در ارائه هر چه بهتر اين نشريه ياري کنند.

گفتني است:استفاده از رسانه‌های مختلف، مانند صدا ، عکس، ویدئو، انیمیشن، متن و... در کنار یکدیگر جهت انتقال بهتر پیام را چندرسانه‌ای گویند که در مقابل برنامه‌های صرفاً متنی به کار می‌رود. در چنین برنامه‌هایی تا حد امکان از متن کمتر استفاده شده و بار اصلی انتقال پیام بر عهده سایر رسانه‌های تصویری یا صوتی قرار می‌گیرد جذابیت مطالب در روش چند رسانه ای (مالتی مدیا)  به دلیل استفاده از تصویر ، صدا و فیلم بیشتر  مي شود و همچنین سرعت انتقال مطالب به مخاطبان افزايش مي يابد.

قابل ذکر است این نشریه از طریق صفحه اول سایت در قسمت بنرهای اطلاع رسانی قابل دریافت است.

دانلود نشریه چندرسانه ای - مرداد 1395

دانلود نشریه چندرسانه ای - بهمن 1394

دانلود نشریه چندرسانه ای - مردادماه 94

دانلود نشریه چندرسانه ای - تیرماه 94

دانلود نشریه چند رسانه ای - خرداد 94

دانلود نشریه چندرسانه ای شماره دوم دی ماه 1393

( فایل پی دی اف را بر روی کامپیوتر خود ذخیره کنید سپس با acrobat reader  باز کنید )

دانلود نشریه چندرسانه ای دانش و سلامت

توضیح : در صورت عدم پخش فیلم های داخل پی دی اف ، نیاز به نصب فلش پلیر دارید.

دانلود فلش پلیر برای مرورگر اینترنت اکسپلورر

دانلود فلش پلیر برای دیگر مرورگرها ( فایرفکس ، کروم  و ...)