معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تدوین سند علمی رشد و تعالی کلان منطقه 9 کشوری در بحث ماموریت های ویژه بر اساس نگاه تمرکز زدایی وزارتی، ماموریت گرایی دانشگاه ها و نیازهای بومی کلان منطقه 9 کشوری، ظرف دو ماه آینده و در نهایت تا اسفند ماه جاری انجام خواهد شد.
دکتر محمد رضا دارابی در حاشیه برگزاری نشست شورای معاونین کلان منطقه 9 کشوری که با حضور رییس دانشگاه در ساختمان قرشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا؛ گفت: این نشست به بحث تبادل نظر میان معاونین آموزشی دانشگاه های کلان منطقه 9 کشوری و عمدتا در خصوص تدوین سند علمی رشد و تعالی کلان منطقه 9 کشوری در خصوص ماموریت های ویژه است.
وی ابراز داشت: تلاش داریم تا ظرف دو ماه آینده و در نهایت تا بهمن و یا اسفند ماه جاری این سند را که بر اساس نگاه تمرکز زدایی وزارتی، ماموریت گرایی دانشگاه ها و نیازهای بومی کلان منطقه 9 کشوری یعنی خراسان بزرگ است تدوین و در اختیار وزارت خانه قرار بدهیم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: از حدود یک سال و نیم پیش بحث طرح تحول و نوآوری در نظام آموزشی در وزارت کشور مصوب و اجرایی شده است.
وی ادامه داد: بر اساس این طرح و بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع سند آمایشی سرزمینی مطرح و کشور به 10 منطقه آمایشی بر اساس سند آموزشی وزارت بهداشت تقسیم شد؛ که خراسان بزرگ شامل خراسان های شمالی، جنوبی و رضوی تحت عنوان کلان منطقه 9 کشوری نام گذاری گردیده است.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: از همان زمان جلسات مداوم ماهیانه میان معاونین آموزشی دانشگاه ها و دانشکده هایی که در حیطه وزارت بهداشت در خراسان بزرگ فعالیت می کنند برگزار و جهت بررسی و تدوین سند علمی و بحث و تبادل نظر در خصوص اجرای برنامه تحول و نوآوری در نظام آموزشی تبادل نظر می شود.
دکتر دارابی اظهار داشت: جلساتی را نیز مشترک میان معاونین آموزشی و روسای دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه 9 کشوری به صورت کلی برگزار کرده ایم؛ که در این جلسات اصل سیاست گذاری را دنبال می کنیم.
وی تصریح کرد: بر همین اساس وزارت بهداشت برخی ماموریت های ویژه واسپاری را به کلان منطقه ها واگذار کرده است؛ که کلان منطقه 9 کشوری در این واسپاری پنج ماموریت ویژه را بر عهده گرفته است؛ که باید به صورت ملی؛ سند راهنمایی برای کل کشور باشد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اضافه کرد: این ماموریت های ویژه شامل مرکز رشد و تعالی دندان پزشکی، طب تسکینی، علوم تغذیه، علوم اعصاب(نوروساینس) و طب هنر بوده است که در کنار این ماموریت ها تعدادی ماموریت مشترک را نیز میان تمامی کلان منطقه ها بر عهده داریم.
دکتر دارابی افزود: بر همین اساس بیشترین تمرکز ما بر تقویت زیرساخت ها و نوسازی ماموریت های ویژه و تاسیس برخی رشته ها قرار گرفته است؛ که این تلاش را از یک سال قبل آغاز و توانسته ایم در بحث دندانپزشکی به موفقیت های خوبی دست پیدا کنیم.
وی خاطر نشان کرد: ما موفق شده ایم در دو رشته مرکز تعالی دندانپزشکی و علوم تغذیه فعالیت های خود را کشوری کرده و در آینده نزدیک سند راهنمای این ماموریت های ویژه ،نهایی و در اختیار وزارت بهداشت جهت استفاده تمام کشور قرار می گیرد.