معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر ارتقاء کمی و کیفی طب سنتی و تطبیق آن با طب مدرن تاکید کرد و اظهار داشت: جلوگیری از افراد مداخله گر در طب سنتی همواره از دغدغه های مسئولان دانشگاه به شمار می رود.
به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشکده طب سنتی گسترش کمی و کیفی طب سنتی و ایجاد سلامت کده های طب سنتی را یکی از راهکارهای مهم در کاهش مداخله گران در این زمینه عنوان و خاطر نشان کرد: تا کنون اقدامات مهمی در زمینه فرایندهای علمی و آموزشی در دانشکده طب سنتی صورت گرفته است.
وی در ادامه شاخص ثبت حضور در دانشکده و حضور در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی، فعالیت نداشتن و اشتغال در مکانهای درمانی و خصوصی را برای اعضاء هیأت علمی و دستیاران تخصصی (نیروهای تمام وقت جغرافیایی) مورد تاکید قرار داد.
دکتر توکل افشاری نیز در این مراسم، جایگاه طب ایرانی را در نظام سلامت جمهوری اسلامی دارای اهمیت ویژه ای دانست و اظهار داشت: افزایش حضور متخصصان و توجه به گسترش طب سنتی و ایرانی می تواند نقش موثری در جلوگیری از فعالیت افراد سود جو و بدون تخصص و مهارت پزشکی و پیشگیری از مشکلات در این زمینه داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: با ایجاد ظرفیتهای مورد نیاز و استفاده از پتانسیل های موجود دانشکده و همچنین حمایت های دانشگاه وبا تاکید بر فرموده های مقام معظم رهبری در لزوم پیگیری طب سنتی، میتوان در تثبیت جایگاه طب ایرانی و سلامت جامعه قدم های ماندگار و موثری را برداریم .
دکتر مهدی یوسفی رییس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست از تلاش های ارزشمند دکتر توکل افشاری در توسعه فعالیت های دانشکده و ایجاد همدلی و همفکری میان اعضای هیات علمی دانشکده قدردانی نمود.
دکتر یوسفی در ادامه به برنامه های دانشکده اشاره کرد و اظهار داشت: اجرایی نمودن برنامه های عملیاتی در حوزه های اداری، مالی و تکمیل ساختار تشکیلاتی دانشکده، تقویت آموزش بالینی دستیاران،توسعه خدمات درمانگاهی و ایجاد مراکز خدمات طب ایرانی و مکمل و اعتبار بخشی به جایگاه دانشکده طب ایرانی در دانشگاه و جامعه از مهمترین برنامه های این دانشکده به شمار می رود.
در پایان دکتر دارابی به نمایندگی از رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اهدای لوح تقدیر از تلاش های دکتر توکل افشاری قدردانی و دکتر یوسفی را به عنوان رییس دانشکده طب ایرانی معرفی نمود.