سمپوزیوم(همایش )نشانگان پارکینسونی با حضور متخصصان و جراحان بیماری های مغز و اعصاب، روانپزشکان و پزشکان عمومی به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیرخانه کلان منطقه 9 آمایشی برگزار شد.
به گزارش وب دا ، دبیر علمی همایش و دبیر کارگروه توسعه و تعالی علوم اعصاب در کلان منطقه 9 ، هدف از برگزاری این همایش را ارتقای سطح دانش پزشکان در تشخیص به موقع و درمان مناسب این گروه از بیماری ها عنوان کردوگفت: آخرین روشهای تشخیصی و درمانی بیماران پارکینسونی و بیماری های وابسته در این سمپوزیوم ارائه و با پخش کلیپ های مربوط به این سندرم، فرصتی برای تعامل هرچه بیشترشرکت کنندگان فراهم شد.
دکتر شعیبی با اشاره با اینکه امروزه بیماری پارکینسون دومین بیماری شایع تخریب کننده سیستم عصبی بعد از بیماری آلزایمر است افزود: نشانگان وابسته نیز هرچند به اندازه بیماری پارکینسون شایع نیستند اما شیوع قابل توجهی را به خود اختصاص می دهند و عدم تشخیص یا درمان صحیح و به موقع این گروه از بیماری ها می تواند برای بیمار،خانواده وی و در نهایت جامعه عوارض مالی و روانی بسیاری را تحمیل نماید.
گفتنی است پارکینسون بیماری است که سیستم حرکتی بدن را مختل میکند. این بیماری زمانی اتفاق میافتد که برخی سلولهای خاص در مغز دچار مشکل میشوند، این بیماری پیشرونده است و به مرور زمان بدتر میشود، اما معمولا روند این وخامت کُند است و بیش از چندین سال طول میکشد. بنابراین روند درمانی مناسب میتواند به داشتن زندگی عادی در فرد بیمار کمک کند.