رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش اظهار کرد: بر اساس ارزیابی های وزارت بهداشت، این دانشگاه در اجرای ماموریت های محوله رتبه برتر کشور را کسب کرده است.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در نشست هم اندیشی وزیر بهداشت با اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که امشب در مجتمع فرهنگی آموزشی سپید برگزار شد؛ با اشاره به اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش به عنوان گام چهارم برنامه تحول نظام سلامت اظهار کرد: این برنامه در قالب 18 ماموریت مشترک و 7 ماموریت ویژه پیگیری می شود و خوشبختانه این دانشگاه رتبه برتر در اجرای این برنامه را  در کشور کسب کرده است.

رییس داتشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تحصیل بیش از نه هزار و 500 دانشجو در مقطع مختلف تحصیلی در این دانشگاه اظهار کرد: در حال حاضر 31 درصد از دانشجویان این دانشگاه در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می کنند که در آن شاخص دانشگاه در شرایط مناسبی قرار دارد.

دکتر محمد رضا دارابی خاطر نشان کرد: دانشجویان این دانشگاه در 153 رشته تحصیلی و در تمامی مقاطع از کاردانی تا فلوشیپ و فوق تخصص در حال تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه این دانشگاه دارای 960 عضو هیات علمی است که 17 درصد استاد و 38 درصد دانشیار و باقی آن استادیار و مربی هستند افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نظر شاخص سنی اعضای هیات علمی دانشگاه جوانی است و آینده درخشانی پیش رو دارد.

دکتر دارابی به موفقیت های این دانشگاه در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت: تلاش و همت اعضای هیات علمی و دانشجویان موجب شده است در سال های اخیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفقیت های چشمگیری را در عرصه های ملی و بین المللی در حوزه پژوهش کسب کند.

وی با بیان اینکه در رتبه بندی تایمز این دانشگاه در ردیف 601 تا 800 قرار گرفت که در این رتبه بندی هم ردیف دانشگاه علوم پزشکی تهران است اظهار کرد: در بحث کلینیک و پره کلینیک و سلامتی  نیز این دانشگاه با در ردیف 502 تا 600 قرار گرفت که در این زمینه نیز جز دانشگاه های برتر کشور شناخته شده ایم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این دانشگاه در رتبه بندی شانگهای، لایدن، وبومتریک نیز جایگاه مناسبی را کرده است تصریح کرد: همچنین با تلاش های انجام شده این دانشگاه موفق به کسب امتیاز ایجاد مرکز نوع دو یونسکو شده است.

دکتر دارابی با بیان اینکه تمامی موفقیت های کسب شده در این دانشگاه با حداقل اعتبارات اختصاص یافته در حوزه پژوهش بوده است اظهار کرد: در حال حاضر اعتبارات اختصاص یافته به حوزه پژوهش سالانه 17 میلیارد تومان است که این رقم در برابر تعداد اعضای هیات علمی و فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی آنها رقمی بسیار ناچیز است که باید با حمایت وزارت بهداشت و رایزنی با مجلس شورای اسلامی افزایش یابد.

 

در ادامه این نشست اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیان نظرات و دیدگاه های خود در حوزه آموزش و پژوهش پرداختند.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image