مدیر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این دانشگاه، دومین دانشگاه کشور در راه اندازی مرکز مهارت حرفه ای محسوب می شود.
به گزارش وب دا، دکتر دهقان نیری با اشاره به اینکه در این مرکز به فراگیران در قالب دوره های کوتاه مدت، آموزش های مهارتی ارائه می شود خاطر نشان کرد: مدت زمان این دوره ها کمتر از پنجاه ساعت و بالاتر از 600ساعت نیست و طوری برنامهریزی شده است که با مقطع تحصیلی اشتباه نشود.
وی با بیان اینکه داوطلبان زیادی برای شرکت در دوره مهارت حرفه ای علاقه مند هستند، تصریح کرد: بدین منظور سامانه کشوری مستقل در کنار آموزش مداوم طراحی شده است و افرادی که تمایل به شرکت که دوره کوتاه مدت حرفه ای را دارند بایستی از طریق این سامانه اقدام کنند.
دکتر دهقان نیری با بیان اینکه تاکنون پنج یا شش طرح برگزاری دوره های کوتاه مدت حرفه ای به وزارت بهداشت معرفی شده است اظهار کرد: این طرح ها در کمیته ای که دبیر هیات بورد و مدیر کل آموزش مداوم حضور دارد بررسی می شود و پس از تایید به اجرا در می آید.
دکتر دهقان نیری با بیان اینکه در حوزه اعتبار بخشی آموزش مداوم نیز چند سالی است که استاندارد مراکز و برنامه ها ابلاغ شده است، گفت :امسال دستور العمل ارزیابی بیرونی کلان منطقه ها اعلام شده است و به عنوان مثال دانشگاه علوم پزشکی مشهد مسول ارزیابی منطقه پنج و برعکس دانشگاه تهران ماموریت بازدید و اعتبار بخشی دانشگاه مشهد را برعهده داشت.
وی ادامه داد :مرکز آموزش مداوم اکثر فراگیران و دانشکده های اطراف را پوشش میدهد و بیش از هزار مورد آموزش مداوم حضوری در سال اجرا می شود.
مدیر آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید براینکه آموزش مجازی نیز یکی دیگر از برنامه های پیش روی ماست، عنوان کرد :21برنامه جدید توانستیم تولید کنیم و عملا 56برنامه آموزش مداوم برگزار شد که بیست هزار نفر در برنامه ها به صورت مجازی شرکت کردند.
وی افزود :علاوه براین 30هزار نفر عضو سامانه آموزش مداوم هستند که یک هزار و 100گواهینامه پنج ساله به آنها اهدا شده است.
دکتر دهقان نیری با بیان اینکه در حال حاضر نیاز به حضور فیزیکی برای دریافت گواهینامه نیست و گواهینامه کاملا رایگان صادر میشود، گفت :تعیین امتیاز برای مقاله و کتاب یکی دیگر از اقدامات این حوزه است که در کمیته ارزش یابی و معادل سازی انجام میشود و در این حیطه نیز ما توانستیم رتبه خوبی را کسب کنیم.