همزمان با هفته آموزش نشست بررسی نقش طب ایرانی در تعاملات و گرایش های بین رشته ای در دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این نشست دکتر مهدی یوسفی رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر محمد رضا نورس معاون آموزشی دانشکده ، دکتر علی تقی پور متخصص اپیدمیولوژی، دکتر مکارم مدیرگروه آموزش پزشکی، دکتر مهدی یوسفی دکتری تخصصی اقتصاد سلامت و دکتر جواد سرآبادانی مدیر گروه EDC دانشگاه حضور داشتند و به تبیین زوایای مختلف نقش طب ایرانی در تعاملات و گرایش های بین رشته ای به ایراد سخنرانی پرداختند.

رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل ، از ضرورت ورود به گرایش های بین رشته ای، طیف گرایشها، تفاوت تلفیق و التقاط و کارکرد طب ایرانی در پژوهش های مشترک و کمک به درمان برخی از چالشهای فراروی همکاران بالینی اشاره کرد.

دکتر مهدی یوسفی در خصوص رویکرد کشورهای مختلف به مقوله هزینه   اثر بخشی در اقدامات پیشگیرانه و درمانی اشاره نمود و برنقش تعاملات بین رشته ای به عنوان یکی از راهبردهای کاهش هزینه و افزایش بهره وری و اثر بخشی تاکید کرد.

دکتر علی تقی پور، عضو هیات علمی دانشگاه بر ضرورت هدایت پژوهش های دانشکده طب ایرانی بر مبنا و بنیادهای نظری طب ایرانی تاکید و خاطر نشان کرد که اصول و متدولوژی کارهای بالینی طب سنتی با ساختارهای موجود تحقیقاتی تفاوت اساسی نداشته و با همین روش‌‌‌های موجود می‌توان به ارزیابی اثر بخشی بسیاری از فراورده های طبیعی و گیاهی پرداخت.

دکتر عباس مکارم، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز نقش آموزشهای بین حرفه ای Interprofessional educational(IPE) در ارتقاء سطح بینش و استفاده بهینه و هم افزایی رشته های مختلف دانش را تبیین و به آثار مفید و پیامدهای ثمر بخش این رویکرد به ویژه استفاده از دانش طب ایرانی پرداخت.

درپایان مراسم از نفرات برتر آزمون جامع، دانشجوی برتر و افراد برگزیده در مسابقه کتابخوانی هفته آموزش تقدیر شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image