دارندهی دو مدال نقره از المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور:
مدالآوران عرصه های علمی، نیازمند حمایت های بیشتر دانشگاه هستند
فایزه موحدیان فر دانشجوی برگزیده یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور ضمن اشاره به اهمیت و ضرورت حمایت هر چه بیشتر دانشگاه از دانشجویان المپیادی گفت: قطعا این پشتیبانی ها در افزایش تعداد مدال ها و درخشان تر شدن آنها موثر خواهد بود.
این دانشجوی برتر علمی که در المپیاد سال جاری در بخش های انفرادی و گروهیِ حیطهی " مدیریت نظام سلامت " موفق به کسب دو مدال خوشرنگ نقره شده است در گفتگو با روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به فرایند برگزاری یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: پس از ثبت نام اولیه در پاییز سال گذشته و اعلام منابع از سوی وزارتخانه، مطالعات دانشجویان آغاز و کلاس هایی با حضور اساتید مرتبط برگزار شد ( البته در حیطه ما این امکان بسیار محدود بود و بخش عمدهی برنامهی مطالعاتی دانشجویان متمرکز بر تلاش های شخصی آنان پیش می رفت)، بعد از طی جلسات آمادگی نخستین آزمون غربالگری در اسفندماه برگزار و 10 نفر از دانشجویان برای شرکت در آزمون کشوری و ورود به مرحله المپیاد کشوری معرفی شدند که در این مرحله نیز طی دو مرحله گزینش ها انجام و در نهایت برترین ها راهی تهران شدند .
وی در پاسخ به این پرسش که " انتظار کسب همزمان دو مدال در رقابت های امسال را داشتید؟ " گفت: در بخش انفرادی تقریبا هیچ پیش بینی نمی توانستم داشته باشم، چون آزمون ها مرحله ای برگزار می شد و در هر مرحله امتیازات نوسان داشت . اما در بخش گروهی علیرغم اینکه موضوع حیطهی مدیریت متفاوت از سنوات قبل بود، ولی انتظار کسب مدال تا حد زیادی وجود داشت زیرا اعضای تیم بسیار همدل، منسجم و ماهرانه کار می کردند و رضایت داوران از نحوه عملکرد و گزارش نهاییمان این پیش بینی را قوت بخشیده بود، در نهایت هم با اختلاف بسیار اندکی توانستیم پس از دانشگاه تهران در جایگاه دوم رقابت های گروهی در حیطه مدیریت نظام سلامت قرار بگیریم.
مسئولان با مدال آوران جلسه بگذارند و سخنشان را بشنوند
فائزه موحدیان فر در ادامهی گفتگو، با اشاره به مهجور ماندن موضوع المپیاد علمی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با اینکه موفقیت در المپیاد علمی هم برای دانشجو ثمراتی دارد و هم در رزومهی دانشگاه تاثیر گذار است ( به ویژه دانشگاه مشهد که در فهرست دانشگاه های مادر قرار دارد)، اما نحوه برخورد مسئولان مربوطه بگونه ای است که تصور می شود بحث المپیاد علمی در دانشگاه چندان اهمیتی ندارد؛ بویژه زمانیکه این موضوع را با دانشگاه های دیگر از جمله تهران، شیراز و تبریز مقایسه می کنیم.
وی اضافه کرد: به عنوان یک دانشجوی مدال آور از مسئولان و متولیان المپیادهای علمی در دانشگاهمان درخواست می کنم با دانشجویان مدال آور جلسه بگذارند و حرفها و دردل های آنان را بشنوند؛ اگر چنین شود قطعا در انگیزهی دانشجویان و هموار شدن مسیر المپیاد علمی در سال های آینده تاثیرات مثبتی حاصل خواهد شد.
موحدیان فر در پایان با اشاره به همراهی دلسوزانه برخی از اساتید دانشگاه تا واپسین روزهای برگزاری المپیاد گفت: این اساتید بزرگوار علیرغم اینکه همکاری شان هیچ امتیازی برای ایشان نداشت و مسئولیتی نیز در قبال ما بر عهده آنان نبود دلسوزانه ما را مساعدت و همراهی کردند که از همه آنها بویژه خانم دکتر زمرشیدی و آقایان دکتر اخوان و دکتر مقری کمال سپاسگذاری را دارم.