رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تا کنون 150 پزشک عمومی زیر پوشش دوره های اموزشی طب سنتی قرار گرفتند.
دکتر مهدی یوسفی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه بر اساس قوانین وزارت بهداشت فقط آن دسته از دانش آموختگان طب سنتی و پزشکان عمومی که آموزشهای مورد تایید را با موفقیت فراگرفتهاند مجاز به ارائه خدمات پزشکی در حوزه طب سنتی هستند خاطر نشان کرد: به منظور افزایش دسترسی شهروندان به خدمات طب سنتی مجاز، این تعداد از پزشکان عمومی زیر پوشش دوره های آموزشی کوتاه مدت قرار گرفتند.
وی افزود: بر همین اساس افراد غیرپزشک نه تنها حق مداخله در امور درمانی و طبابت را ندارند بلکه مجاز به فعالیت در حوزه طب سنتی نیز نیستند.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تمامی شهروندان خواست در صورت مواجهه با فعالیتهای غیرمجاز و خلاف مقررات طب سنتی با قید فوریت مراتب را به اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیریت طب سنتی این دانشگاه اطلاع دهند.
دکتر یوسفی افزود: امور مرتبط با ارائه گیاهان دارویی و همچنین داروهای گیاهی در عطاریها نیز از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت نظارت بوده و بطور مستمر از سوی کارشناسان این حوزه رصد میشود.
وی اظهار داشت: دانشکده طب ایرانی و مکمل یکی از هفت دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که در قالب گروههای آموزشی طب سنتی ایرانی، گروه طب چینی و گروه علوم دارویی در طب ایرانی از سال ۱۳۸۹ فعالیت دارد.
وی گفت: دانشجویان "دانشکده طب ایرانی و مکمل" پزشکانی هستند که در مرحله نخست دوره "پزشکی عمومی" را با موفقیت پشت سرگذاشتهاند. این پزشکان عمومی در مرحله دوم پس از آنکه در آزمون "دکترای تخصصی طب سنتی" شرکت کرده و در این آزمون موفق شدهاند وارد مرحله تحصیل در مقطع دکترای تخصصی رشته طب سنتی میشوند.
رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: فقط این پزشکان پس از دانشآموختگی در دانشکده طب ایرانی و مکمل، به عنوان "پزشک متخصص طب سنتی" یا جذب دانشگاهها شده و یا در بخش خصوصی فعالیت خواهند نمود.
وی اظهار کرد: خدمات طب سنتی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد هماکنون در کلینیک های مستقر در بیمارستانهای امام رضا (ع) و قائم (عج) مشهد و هشت سلامتکده طب سنتی که به صورت مشارکتی با بخش خصوصی راه اندازی شده اند ارائه می شود.