رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اظهار کرد: تا کنون 50 پزشک متخصص از این دانشکده دانش آموخته شده اند و در مناطق مختلف کشور در حال خدمات رسانی به مردم در حوزه های طب ایرانی و مکمل هستند.
دکتر مهدی یوسفی در حاشیه نشست مجازی با دکتر «نفیسه حسینی یکتا»، سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه این دانشکده در سال 89 فعالیت خود را در قالب سه گروه مصوب در حوزه طب ایرانی و مکمل آغاز کرد خاطر نشان کرد: تا کنون 12 دوره دانشجو در این دانشکده پذیرش شده اند و 50 پزشک متخصص طب ایرانی و مکمل نیز دانش آموخته شده اند.
وی تصریح کرد:از سال جاری نیز با دریافت مجوز از وزارت بهداشت، برای نخستینبار، دانشجوی دکترای تخصصی طب سوزنی در این دانشکده پذیرش شده است.
وی با اشاره به اعلام آمادگی دانشکده برای مقابله با کرونا، از آغاز این بحران در کشور و ارائه پیشنهادهایی در این زمینه به دانشگاه، گفت: عضویت در ستاد کرونای استان و تخصیص تعدادی از سلامتکدههای فعال سطح شهر برای استفاده بهعنوان سطوح ارجاع بیماران کرونایی، ازجمله پیشنهادهای ارائهشده در این زمینه بود که امیدواریم بهزودی، زمینهای برای بهرهگیری از مزایای طب رایج، طب ایرانی و طب سوزنی در کنار هم برای کمک به بهبود این بیماران، فراهم شود.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین، ماموریتگرا کردن دانشکدههای طب ایرانی را اقدامی مناسب برای دستیابی سریعتر به اهداف مورد نظر دانست و افزود: تعیین واقعبینانه اولویتهای پژوهشی حوزه طب ایرانی و مکمل متناسب با نیاز کشور و ایجاد یک توافق و تفاهم مشترک برای تعریف مسئولیتهای مشخص و متمرکزکردن فعالیتهای هر دانشکده بر یکی از این اولویتها، از موازیکاری و هدررفت منابع جلوگیری کرده و بعد از چند سال، به تولید محصول و رفع نیاز کشور منجر میشود.
سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در این نشست مجازی، از حمایت این دفتر برای ایجاد مراکز ارائه خدمات طب ایرانی به بیماران کرونایی در سراسر کشور خبر داد.
دکتر «نفیسه حسینی یکتا»، سرپرست دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به نظر حمایتی وزیر بهداشت از پیشبرد و توسعه علمی و دانشگاهی طب سنتی ایرانی، گفت: در نشستی که به دعوت معاونت بهداشت، با موضوع تبیین سیاستهای سازمان جهانی بهداشت در حمایت از طب سنتی و مکمل و محوریت طرح ادغام خدمات طب ایرانی در نظام شبکه بهداشت و درمان برگزار شد، بر پیروی از استراتژیهای سازمان جهانی بهداشت و اسناد بالادستی کشور در این زمینه، از جمله بند 12 سیاستهای کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، تاکید شد.
وی با اشاره به افتتاح مرکز خدمات طب سنتی ایران ویژه بیماران کرونایی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزود: دفتر طب ایرانی و مکمل از راهاندازی مراکز مشابه در تمامی دانشگاههای علوم پزشکی کشور برای کمک به جامعه در برونرفت از بحران، حمایت میکند و این موضوع در نشست مجازی با روسا و مدیران گروه دانشکدهها مطرح شده است.