رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ابتدای بحران کرونا تا کنون بیش از 4 هزار نفر از دانشجویان پزشکی و دستیاران تخصصی از خدمات اموزش مجازی در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره مند شده اند اظهار کرد: این برنامه با مشارکت 614 نفر از اساتید و اعضای هیات علمی اجرا شده است.
دکتر سید محمود تارا ضمن قدردانی از مشارکت جدی و همدلانه اعضای هیات علمی اظهار کرد: با پشتکار و تلاش اعضای هیات علمی و همراهی دانشجویان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه ارائه خدمات نوین مجازی و تولید محتواهای الکترونیکی موفق به کسب رتبه اول کشوری گردیده است که در این میان حدود 70 درصد این خدمات و محتواهای الکترونیکی در دانشکده پزشکی مشهد تولید و ارائه گردیده است.
وی ادامه داد: همکاران ما در حوزه های آموزشی، تحصیلات تکمیلی و گروه های بالینی و تخصصی همه روزه با حضور مستمر در جهت ارتقای فرایند برنامه های کیفی آموزشی بصورت مجازی تلاش می کنند.
رئیس دانشکده پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در بحران کرونا و با وجود برگزاری بسیاری از برنامه های آموزش مجازی، تحقیقات دانشجویی متوقف نگردیده است و در حوزه تحقیقات و استناد به مقالات این دانشکده در رتبه بندی های کشوری، مقام سوم را کسب کرده است.
دکتر تارا افزود: با توجه به بحران کرونا و از طرفی نیاز مبرم پزشکان به حضور در دوره های عملی، در زمینه برگزاری دوره ها و کلاس های عملی با ظرفیت 50 درصدی تدابیر ویژه ای اندیشیده شده است که در صورت تدوین این برنامه، دوره های آموزش عملی با رعایت شیوه نامه ها و پروتکل های بهداشتی آغاز خواهد شد.
دانشکده علوم پزشکی مشهد با برخورداری از ظرفیت علمی 614 نفر از اعضای هیات علمی و بیش از 4 هزار دانشجوی پزشکی، دستیار تخصصی و فوق تخصصی و تحصیلات تکمیلی یکی از مراکز بزرگ آموزش پزشکی در کشور است.
تهیه و تنظیم: ابوالفضل امتحانی