48.jpg - 8.88 kBبخش رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از قدیمی‌ترین واحدهای تصویربرداری کشور بوده و ابداع روش‌های نوین رادیولوژی از جمله اقدامات مداخله‌ای اهمیت این رشته را در حوزه سلامت دو چندان نموده است.

مدیرگروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با وب دا، اظهار کرد: بخش رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از قدیمی‌ترین واحدهای تصویربرداری کشور است که پیشینه آن به بیش از نیم قرن بر می‌گردد و متخصصان و دانش‌آموختگان این گروه همواره به عنوان نیروهای کارآمد در اقصی نقاط کشور به فعالیت اشتغال داشته و در خارج از مرزهای میهن نیز درخشش برخی از این اندیشمندان مایه مباهات است.

دکتر بهروز زندی با بیان اینکه ابداع روش‌های نوین رادیولوژی از جمله اقدامات مداخله‌ای، اهمیت این رشته را در حوزه سلامت دو چندان نموده است به نحوی که امروزه علاوه بر موضوعات تشخیصی، درمان برخی از بیماری‌ها به روش‌های کم‌تهاجمی در قلمرو علوم تصویربرداری تعریف می‌ شود، خاطرنشان کرد: بهره‌مندی از اساتید مجرب و تجهیزات پیشرفته، بخش رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به یکی از معدود مراکز دانشگاهی کشور مبدل نموده است که در آن برخی از خدمات خاص از جمله اقدامات مداخله‌ای به‌صورت گسترده انجام می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  اضافه کرد: این گروه از سال تحصیلی 93-94 اقدام به پذیرش فلوشیپ اینترونشن نموده است و  با توسعه تجهیزات و گسترش بخش و به‌کارگیری تعداد بیشتری عضو هیات علمی در آینده نزدیک فلوشیپ‌های مختلف رادیولوژی در این گروه راه‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته این گروه دارای یک دانشیار بودکه اکنون به 7 نفر رسیده و در مجموع این گروه دارای 13 عضو هیات علمی است تأکید کرد: در حال حاضر  سالانه 20 دستیار تخصصی در این گروه دانش آموخته و 22 دستیار تخصصی به عنوان ورودی جدید پذیرش می شوند.  

مدیرگروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه گروه رادیولوژی یک گروه مادر بوده و خدماتش برای سایر گروه‌ها و بخش‌ها بوده و معتقدیم که باید متناسب با سایر گروه‌ها نیز امکانات و تجهیزات داشته باشد خاطرنشان کرد: خدمات اعضای هیأت علمی و رزیدنت‌های گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان‌های قائم(عج)، امام رضا(ع)، ام‌البنین(س)، اکبر، امید، شریعتی، شهید کامیاب و طالقانی ارائه می‌شود.

وی با ذکر این نکته که رادیولوژی یکی از رشته‌های اول حاضر در جبهه مبارزه با کرونا بود، تأکید کرد: از اواخر بهمن ماه سال گذشته که ویروس کرونا وارد کشور شد بحث سی‌تی‌اسکن کرونا با همکاری 4 مجموعه دانشگاهی و 3 مرکز غیردانشگاهی به اجرا در آمد.

مدیرگروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: خدمات رادیولوژی در طول یک ساله کرونایی بی‌وقفه ارائه شده، اما تنها راه در شرایط کنونی رعایت نکات پیشگیرانه بوده، زیرا این بیماری دارو ندارد.

دکتر زندی خاطرنشان کرد: در طول یک ساله کرونایی تعداد 3 استاد و 20 دستیار به کووید 19 مبتلا شدند و خوشبختانه تمامی آنان بهبود یافتند، حجم بالای بیماران کرونایی در یک سال اخیر در مراکز رادیولوژی، آزمایشگاهی، بهداشتی و درمانی به‌شدت نگران‌کننده است و از مردم می‌خواهیم که با تداوم همکاری با خادمان حوزه سلامت اجازه دهند که خدمت‌ر‌سانی مطلوب‌تر به سایر بیماران صورت پذیرد.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image