مسئول واحد استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کسب رتبههای برتر کشوری در مراحل انفرادی و گروهی دوازدهمین المپیاد علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور توسط دانشجویان کلان منطقه9 آمایشی خبر داد.
دکترمیترا حسانی در مصاحبه با وب دا گفت: این المپیاد در دو مرحله انفرادی و گروهی برگزار شد که در مرحله انفرادی خانم نگار ابراهیمی دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدال طلای حیطه آموزش پزشکی را بدست آورد.
وی ادامه داد: خانم غزاله پورعلی رشته پزشکی درحیطه استدلال بالینی وخانمها مهرانه موحدی علیآبادی و مریم شکاری رشته پزشکی در حیطه مدیریت نظام سلامت، سه مدال برنز را برای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ارمغان آوردند.
مسئول واحد استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در حیطه مطالعات میان رشتهای آقای امین ستوده دانشجوی رشته پزشکی دانشکده گناباد مدال نقره کسب کرد و همچنین در حیطه علوم پایه خانمها ریحانه بیاتی دانشجوی پزشکی دانشکده سبزوار و فرزانهکاملان کافی دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه مشهد دو مدال برنز را از آن خود کردند، علاوه بر این در مرحله انفرادی دانشجویان کلان منطقه 9 آمایشی 14 دیپلم افتخار درحیطههای مذکور را دریافت نمودند.
دکترحسانی افزود: در مرحله گروهی حیطه آموزش پزشکی به طور مشترک خانمها نگار ابراهیمی و آیدا آیتی افین رشته پزشکی و سارا صادقی کارشناس رشته بهداشت مدال نقره این مسابقه علمی را کسب کردند.
وی با اشاره به اینکه المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در 6 حیطه آموزشپزشکی، مدیریتنظام سلامت، مطالعات میانرشتهای علوم انسانیوسلامت، کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم، استدلال بالینی و تفکر علمی در علوم پایه برگزار شد،گفت: شناسایی و ترغیب دانشجویان با استعداد، هدفمندکردن فعالیتهای علمی و فوق برنامه برای ایجاد روحیه با نشاط علمی و تبادل اطلاعات در زمینههای علمی و فرهنگی در دانشگاهها از اهداف برگزاری این المپیاد است.
مسئول واحد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تبریک به تمام دانشجویان مدال آور این المپیاد در کلان منطقه 9 اظهار داشت؛ با توجه به شرایط همهگیری بیماری کرونا در این دوره از رقابت ها مشکلاتی در خصوص برگزاری و هماهنگی تشکیل کارگروهها،کلاس ها و انجام پروژههای دانشجویان داشتیم که خوشبختانه علی رغم وجود محدودیت ها، دانشجویان این کلان منطقه با همت و پشتکار فراوان به موفقیت های چشمگیری دست یافتند.
وی با اشاره به اینکه المپیاد در سالهای قبل به صورت متمرکز در تهران برگزار میشد که امسال به دلیل وجود همهگیریکرونا این آزمون در تهران لغو و مقرر شد مراکز کلان مناطق، آن را برگزار کنند، تصریح کرد: المپیادها همه ساله درمردادماه با اعلام اسامی برگزیدگان پایان میپذیرفت و درمهرماه ثبت نام دوره جدید آن آغاز میشد ولی امسال با توجه به شرایط کووید 19 برگزاری آزمون و اعلام اسامی برگزیدگان دوازدهمین دوره طولانی تر شد.
دکتر حسانی همچنین درخصوص سیزدهمین المپیاد علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: ثبت نام برای شرکت در المپیاد سیزدهم نیز آغاز شده وبا استقبال دانشجویان تا کنون 240 دانشجو مشخصات خود را ثبت کرده اند.
وی افزود، با برنامهریزیها وهماهنگی های انجام گرفته مقررشد برای هر 6 حیطه مسئولینی از بین اساتید و دانشجویان انتخاب و از تجربیات دانشجویان مدالآور دورههای قبل نیز استفاده کنیم.
گفتنی است از مزایای رتبهآوری در المپیادعلمی دانشجویان علوم پزشکی میتوان به عضویت در استعدادهای درخشان وهمچنین استفاده از سهمیه 40 درصدی مازاد ادامه تحصیل در رشته/مقاطع پزشکی و دندانپزشکی اشاره کرد.
خبرنگار: سید جواد نظری هاشمی