30درصد از دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستندرییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشد اظهار کرد: 11 برنامه آموزشی در مقطع کارشناسی تا دکتری تخصصی در این دانشکده برگزار می شود که در این میان 55 نفر عضو هیات علمی مشارکت دارند.

دکتر عباس حیدری به مناسبت هفته آموزش در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه دانشکده پرستاری و مامایی مشهد یکی از قدیمی ترین دانشکده های مشهد و کشور است، عنوان کرد: با تایید مراجع مربوطه از جمله بورد پرستاری، دانشکده پرستاری و مامایی مشهد یکی از برترین دانشکده های کشور است و دبیرخانه  بورد پرستاری در دانشکده پرستاری و مامایی مشهد فعال  است.

وی با بیان اینکه آموزش مجازی قبل از پاندمی کرونا نیز فعال بود اما شرایط جدید باعث شد تا  بتوانیم خیلی سریع برنامه ریزی کنیم تا وقفه در آموزش ایجاد نشود، گفت: با کمک مرکز توسعه آموزش و الکترونیک دانشگاه به سرعت مسائل زیربنایی اماده شدند و دانشکده تلاش کرد زیر ساخت های لازم را فراهم کند.

دکتر حیدری با بیان اینکه دانشکده پرستاری و مامایی ، وبینار کشوری با عنوان چالش های آموزش مجازی را برگزار کرد، اظهار کرد:  برگزاری وبینار کشوری  خود به خود موجب تقویت دوستان شد تا اطلاعات را دسته بندی کنند و توانمند بشوند علاوه براین  برای اساتید و دانشجویان جلسات متعددآموزشی برگزار شد تا بتوانند از شرایط استفاده کنند .

وی ابراز کرد: گروه مامایی  نیز برنامه وبینار برنامه کرونا و مادران باردار را اجرا کرد، همچنین برای پرستاران  وبیناری تحت عنوان کرونا و بیماران کودک برگزار شد که برگزاری این چنین برنامه های متعددی با  هدف آموزش عمومی جامعه، دانشکده پرستاری را به عنوان مرجع آموزش های مجازی معرفی کرد.

دکتر حیدری با بیان اینکه در کنار این  وبینارها، فیلم ها ی آموزشی نیز توسط گروه ها تهیه و برخی در سایت دانشکده بارگذاری شد، گفت: ذات رشته پرستاری ارتباط با بیمار و خانواده است از همین رو  دانشجویان و اساتید با رغبت در بخش های کرونا فعال شدند و به همکاران درمان کمک کردند.

دکتر حیدری بیان کرد: دانشجویان دانشکده هر روز از طریق سامانه هایی که با معاونت درمان دانشگاه در ارتباط است ، پیگیری  مراقبت بیماران ترخیص شده را انجام دادند .

وی با بیان اینکه برای ارایه آموزش مجازی کلاسها به سیستم پر سرعت اینترنت تجهیز شد، بیان کرد:  یک کلاس به مانتیور لمسی مجهز شد علاوه براین  5 لاین به جز سامانه نوید طراحی کردیم  و برای اساتید ابزار کار آموزش مجازی در اختیار اساتید قرار گرفت. دوربین مخصوص فیلم برداری برای آماده کردن کلاس نیز تهیه شد و سیستم ها به نرم افزار آموزش مجازی مجهز شد و وب کم در اختیار اساتید قرا گرفت.

دکتر حیدری بیان کرد: کارگاه های آموزشی نیز برای اساتید و دانشجویان برگزار شد علاوه براین در ایام امتحانات آزمون آزمایشی قبل از آزمون اصلی برگزار شد تا اگر مشکل اجرایی وجود دارد بتوانیم مشکلات را حل کنیم .

وی ادامه داد: پمفلت های آموزشی در راستای توانمند سازی اساتید برای آشنایی با  نحوه کار با سامانه ها در اختیار اساتید قرار گرفت در واقع  جز لاینفک آموزش مجازی، در نظر گرفتن برنامه آموزشی برای اساتید و دانشجویان بود.

 دکتر حیدری با اشاره به اینکه وبینار بین المللی در حوزه آموزش با همکاری استرالیا برگزار شد، عنوان کرد: بیماری کووید-19 علی رغم همه مشکلاتی که به وجود اورد اما یک فرصت هایی در حوزه آموزش ایجاد کرد تا در حوزه آموزش رویکردهای دیگری نیز در نظر گرفته شود.

 مخاطبان برای دریافت فیلم این مصاحبه می توانند به اینجا مراجعه نمایند. 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image