98.jpg - 26.44 kBرئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در دوران پاندمی کرونا یک بسته آموزشی تدوین شد که بالغ بر 50  عنوان آموزشی مرتبط با طب ایرانی و داروسازی گیاهی بود ودر سه فاز در قالب  یک برنامه ملی و در سرفصل های مشخص ارایه شد.

دکتر مهدی یوسفی، به مناسبت هفته آموزش در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در همه گیری کرونا  آموزش های حضوری به شدت تحت تاثیر شرایط پاندمی قرار گرفت و برنامه های آموزشی به لحاظ کیفی و کمی دچار تغییراتی شد، بیان کرد: به دلیل محدودیت های ناشی از بیماری با هماهنگی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت  برنامه ای طراحی شد که فاز اول این طرح از 26 اذرماه تا اسفندماه سال گذشته ادامه داشت.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زیر ساخت سخت افزاری و نرم افزاری این طرح را فراهم کرد و در تولید محتوا از مساعدت سایر اعضای هیات علمی استفاده شد، بیان کرد: این طرح در سه فاز اجرایی می شود که فاز اول ان در سال گذشته اسفند ماه به پایان رسید؛ فاز دوم از فرودین ماه 1400 تا مردادماه و فاز سوم از مهر ماه تا دی ماه اجرایی می شود.

دکتر یوسفی با اشاره به اینکه فاز اول حدود 700 اکانت برای متقاضیان کل کشور ایجاد شد و در ارزیابی اولیه در هر جلسه 181 نفر حضور داشتند که بخش اعظم دانشجویان خارج از دانشکده بودند، اظهار کرد: طبق بررسی های صورت گرفته میزان اعتبار علمی برنامه ها 90 درصد، میزان رضایت کل شرکت کنندگان 92 درصد و میزان کیفیت صوت و تصویر 73 درصد است.

وی افزود: به دنبال رایزنی برای بروز شدن نرم افزار مشکلات تایپ فارسی حل شد و در سال جاری میزان مشکلات ما در پیوستن دانشجویان و اساتید به کلاس ها  ومیزان قطعی برنامه به حداقل خودش رسید.

دکتر یوسفی با بیان اینکه این برنامه در سطح آموزش مجازی در کل کشور برگزار شد که متولی اصلی این برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و برای اساتید حق تدریس و امتیاز باز اموزی نیز در نظر گرفته شد، بیان کرد: برنامه های آموزشی اسفند ماه به بعد دارای امتیاز بازآموزی است که موجب تشویق بیستر شرکت کنندگان می شود.

وی ادامه داد: همچنین در دوران پاندمی کرونا استودیو ضبط کلاس های مجازی راه اندازی شد  تا از حضور اساتید در آن بهره ببریم؛ قبل از همه گیری کرونا بسیاری از جلسات به شکل حضوری برگزار می شد اما در دوران پاندمی الزام و اجبار مراکز آموزشی به سمت آموزش مجازی و استفاده از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بود.

رئیس دانشکده طب سنتی و مکمل با اشاره به اینکه در دانشکده طب ایرانی و مکمل تمام دانشجویان در سطح دکتری تخصصی هستند بنابراین لزوما تمام آموزش ها به شکل مجازی نبود و در بخشی به شکل حضوری برگزار می شد، بیان کرد: بخشی از آموزش ها که مبتنی بر آموزش های بالینی بود ، کلاس به صورت کارگاهی و با رضایت بیمار ضبط و در اختیار دانشجویان قرار می گرفت.

دکتر یوسفی بیان کرد: مجازی شدن آموزشها باعث شده که اشتیاق و پویایی دوران دانشجویی کمرنگ تر شود اما برای افرادی که کارهای بالینی دارند پیشنهاد می شود به شکل فوق برنامه آموزش های بالینی و مهارت افزایی ارایه شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image