مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرحهای پژوهشی در زمینه آموزش منطبق بر مرجعیت علمی آماده شده و طرحهایی که به تایید این مرکز برسد مورد حمایت قرار میگیرد.
به گزارش وب دا، دکتر علی عمادزاده در جلسه تبیین مسیر راهبردی نیل به مرجعیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور روسای دانشکدهها و اعضای کارگروه ویژه مرجعیت علمی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: بحث مرجعیت علمی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال ۱۳۹۸ آغاز شده و در سال ۱۴۰۰ هم کتاب سبز به عنوان مرحله نهایی گام اول به چاپ رسیده است.
وی افزود: در حال حاضر از برنامهریزی صورت گرفته هم جلوتر هستیم، ضمن اینکه توانستیم تایید اعتبار ۵۸۰ میلیارد تومانی را برای موضوع مرجعیت علمی را بگیریم که هماکنون پیگیر جذب آن هستیم.
مجری طرح برنامهریزی راهبردی نیل به اهداف مرجعیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ۱۲ حوزه در بحث مرجعیت علمی فعالیت دارند که رشتهها برگرفته از اقیانوسهای قرمز و آبی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اولویتهای ملی بوده و نتیجه آن کتاب زرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد که مورد تایید وزارتخانه قرار گرفت و اقدامات بعدی را هم جهت رسیدن به کتاب سبز داشتیم، خاطرنشان کرد: شناسه ارزشها براساس اسناد بالادستی را داشتیم و استراتژیها را هم در دو دسته راهبردی و عملیاتی تعریف کردهایم.
دکتر عمادزاده تصریح کرد: تنظیم نقشه راه مرجعیت علمی منجر به تولید کتاب سبز شده و بسیار خرسندیم که توانستیم تلاشهای مسئولان و اساتید را به نتیجه برسانیم و اسناد راهبردی ۱۲ حوزه نهایی تایید شده به وزارت متبوع ارسال شده است.
وی بیان کرد: طبق توافق صورت گرفته با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مسئول EDC دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان مدیر پروژه انتخاب شده و باید ماهیانه گزارش پیشرفت چاپ کتاب سبز و نقشه مرجعیت علمی به هیأت رئیسه ارائه شود، ضمن اینکه در حوزه آیندهپژوهی هم برنامههای خود را تدوین کردهایم و ابلاغ آن از سوی معاون آموزشی دانشگاه زده شده است.
مسئول EDC دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه ۱۲ رشته نهایی در بحث مرجعیت علمی مشخص شده است، گفت: ۱۲ رشته طب تسکینی، تغذیه، ژنتیک، طب سوزنی، پیوند کبد، انفورماتیک پزشکی، پزشکی هستهای، زیستفناوری دارویی، فیزیولوژی، داروشناسی، فارماسیوتیکس و هنر و سلامت به عنوان زمینه تمایز پیشنهاد شده و پس از انتخاب رشتههای نهایی پیشبینی ما این است که اهدافمان ظرف مدت ۸ سال در حوزه طب تسکینی و ۱۳ سال در ۱۱ رشته دیگر که شامل پیوند کبد، تغذیه، پزشکی هستهای، زیستفناوری دارویی، ژنتیک، فارماسویتیکس، انفورماتیک پزشکی، شیمی دارویی، طب سوزنی، اخلاق بالینی و زیستنانوفناوری بوده محقق گردد، ضمن اینکه اهداف خود را در ۳ بازه زمانی کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت ترسیم کردهایم.
دکتر عمادزاده بیان کرد: طرحهای پژوهش در آموزش منطبق بر مرجعیت علمی آماده شده و در این خصوص درصدد هستیم با توجه به همکاری قابل توجه دانشکدهها اعتبار ۲۸۰ میلیون تومانی را جذب کنیم و در کنار آن به دنبال جذب ۳۰۰ میلیون تومان دیگر برای عملیاتی شدن حوزههای تمایز دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستیم، البته طرحها زمانی مورد حمایت قرار میگیرد که به تایید EDC دانشگاه علوم پزشکی مشهد برسد.
در پایان این جلسه از دکتر توکل افشاری، دکتر خزاعی، دکتر تقیپور، دکتر نگهبان، دکتر رنگرزی و دکتر خواجهدلویی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در اسناد راهبردی و چاپ کتاب سبز مشارکت داشتند تقدیر به عمل آمد.