رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:کلاسهای دروس تئوری اولویتدار و دارای ضرورت این دانشکده بهصورت حضوری و موارد فاقد اولویت بهصورت غیرحضوری برگزار میشود.
دکتر بیژن ملائکه در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: از ابتدای سال تحصیلی کلیه کلاسهای تئوری دانشکده داروسازی مشهد به صورت وبیناری و کلاسهای عملی این دانشکده به صورت حضوری در حال برگزاری است، اما با تصمیم ستاد کلی مقابله با کرونا بنا شده که از ابتدای آذر ماه امسال هر دو کلاس تئوری و عملی بهصورت حضوری برگزار شود.
وی تصریح کرد: در جلساتی که در روزهای قبل برگزار شد از کلیه گروههای آموزشی خواسته شده که کلاسهای دروس تئوری اولویتدار و دارای ضرورت را بهصورت حضوری برگزار کنند تا به سلامت اساتید و دانشجویان آسیب وارد نشود و موارد فاقد اولویت را بهصورت غیرحضوری برگزار نمایند.
رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در سال تحصیلی 1401-1400 تعداد 61 استاد در 9 گروه آموزشی دانشکده داروسازی مشهد که شامل بیوتکنولوژی دارویی، داروسازی سنتی، داروسازی بالینی، شیمی دارویی، فارماسیوتیکس، فارما کوگنوزی، سم شناسی و دارو شناسی، کنترل دارو و نانوفناوری داروئی فعال هستند و در این دانشکده تعداد 650 دانشجوی عمومی و 150 دانشجوی تحصیلات تکمیلی در حال تحصیل هستند.
وی بیان کرد: بیشک آموزش حضوری از نتایج بهتری به نسبت آموزش غیرحضوری برخوردار است و با توجه به اهمیت رشتههای داروسازی خواسته ما هم برگزاری کلاس حضوری است.
رییس دانشکده داروسازی مشهد با ذکر این نکته که این دانشکده به دنبال رشد و توسعه شاخصهای کیفی بوده و هست، تأکید کرد: دانشکده داروسازی مشهد با پایش و ارزیابی دورهای گروههای آموزشی و پژوهشی خود و بسترسازی برای ارتباط مستمر و قوی با دیگر سازمانها و بنیادهای آموزشی، تحقیقاتی و صنایع تاثیرگذار داخلی بر آن است به نحوی گام بردارد تا با انجام بهینه و کارآمد رسالت خویش و ارائه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در بالاترین سطح، نقشی مؤثرتر در بهبود شاخصهای کیفی ایفا نماید.
دکتر ملائکه افزود: در آخرین ردهبندی دانشکدهای در سطح کشور دانشکده داروسازی مشهد از حیث تعداد دانشجویان قبولی در آزمون جامع داروسازی در جایگاه دوم کشور و در حوزه پژوهشی هم در رتبه اول کشور قرار گرفته است و این دانشکده همواره جزو رتبههای برتر کشور در حوزههای مختلف بوده است.