معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برنامه محوری درست یکی از مسائل مهم و مورد تاکید بوده تا جلوی مداخلات و سوء استفاده‌هایی که در حوزه‌های مختلف پزشکی از جمله تخصص طب ایرانی و مکمل مشاهده می‌شود گرفته شود.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل خواجوی‌راد در آئین تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد، اظهار کرد: دانشکده‌ طب ایرانی و مکمل مشهد از دانشکده‌های موفق دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده و این دانشکده توانسته در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی و غیره جزو دانشکده‌های برتر کشور باشد.

وی بیان کرد: تا کنون در دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد خدمات ارزنده ای ارائه شده است و امیدواریم پس از تغییرات انجام شده که صورت می‌گیرد شاهد رشد و توسعه رورافزون خدمات مرتبط با حوزه طب ایرانی و مکمل باشیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در راستای اجرای درست سند چهارم، هوش مصنوعی، توسعه خدمات طب ایرانی و مکمل و غیره نیازمند تغییر در مدل فعلی در مسیر رشد و پیشرفت هستیم.

دکتر خواجوی‌راد افزود: در تغییر مدل‌ها دانشگاه‌، دانشکده، اساتید، کارکنان، دانشجویان و دیگر گروه‌ها مرتبط نقش‌آفرین هستند و یکی از بحث‌های مهمی که به‌طور جدی دنبال می‌شود بحث مرجعیت علمی بوده که این مرجعیت در حوزه طب ایرانی و مکمل هم هست و باید از ظرفیت اساتید و متخصصان این عرصه نهایت استفاده را ببریم.

وی با تاکید بر اینکه به تازگی برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره‌وری آموزش پزشکی و شیوه‌نامه آن ابلاغ شده است، گفت: باید در حوزه‌های اخلاق، فرهنگ‌ سازی، تفاهم و تمرکز در اهداف و برنامه‌ها بین‌المللی ‌سازی، ارتباط با حوزه صنعت و دیگر موضوعات مورد تاکید با تمام توان تلاش کرد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه باید مدل رشد و توسعه دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد به‌خوبی مشخص باشد تا این دانشکده بتواند در حوزه تخصصی‌اش بهترین اقدامات را اجرایی و عملیاتی کند، خاطرنشان کرد: برنامه محوری درست یکی از مسائل مهم و مورد تاکید بوده تا جلوی مداخلات و سوءاستفاده‌هایی که در حوزه‌های مختلف پزشکی از جمله تخصص طب ایرانی و مکمل مشاهده می‌شود گرفته شود.

به دنبال تحقق اهداف و خواسته‌های مقام معظم رهبری در حوزه طب ایرانی و مکمل هستیم

سرپرست دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد نیز در این مراسم گفت: بند ۳ سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در موضوع سلامت در حوزه طب ایرانی و مکمل بوده و در تلاش هستیم که در حوزه تخصصی‌مان و در مسیر تحقق اهداف به‌حق ایشان به‌خوبی انجام وظیفه نماییم.

دکتر سیدمحمد کاظم فرهمند اظهار کرد: مسئولیت‌ها امانتی از طرف خداوند بوده و باید در طول دوره مسئولیتی به‌ گونه‌ای خدمت کنیم تا با حداکثر رضایت‌مندی همراه باشد.

سرپرست دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد تاکید کرد: گسترش ارزش‌های اسلامی در دانشکده، تبدیل شدن به مرجعیت علنی، توسعه خدمات درمانی در حوزه طب ایرانی و مکمل، نظارت بر حُسن اجرای برنامه‌های اعضای هیات علمی، توسعه سلامت‌کده‌ها، هدفگذاری برای جذب نیروهای متخصص و توسعه جایگاه دانشکده و تعامل بیش از پیش با معاونت‌های آموزش، پژوهش، بهداشت، درمان و فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله مهمترین اهداف مدنظر در دوره مدیرتی جدید دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد به‌شمار می‌رود.

نیازمند فراهم شدن بسترهای لازم و عوامل انگیزیشی در حوزه طب ایرانی و مکمل هستیم

رئیس سابق دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد در این مراسم گفت: باید بسترهای لازم و عوامل انگیزیشی در حوزه طب ایرانی و مکمل فراهم شود تا اثرپذیری لازم در این حوزه صورت پذیرد.

دکتر مهدی یوسفی بتصریح کرد: معتقدیم با وجود تمامی اقدامات انجام شده در ۱۵ سال گذشته، اما رضایت‌مندی مدنظرمان ایجاد نشده و امیدواریم که با رویکردهای جدید وزارتخانه نواقص موجود برطرف شود.

رئیس سابق دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد افزود: در حوزه کلینیک‌های تخصصی طب ایرانی و مکمل اقدام به راه‌اندازی چند کلینیک دانشگاهی و خصوصی در شهر مشهد با همکاری بخش‌های دولتی و خصوصی ایجاد شده، اما کافی نیست و باید متناسب با نیاز مردم باشد.

دکتر یوسفی گفت: بسیاری از کارهای انجام شده در سطح و تراز ملی بود و با توجه به اینکه نگاه‌ها به مشهد از فراتر از سطوح شهری و استانی است برنامه‌ها و اقداماتمان را هم در سطح ملی دیدیم تا با حداکثر اثرپذیری لازم در مسیر خدمت‌رسانی شایسته به زائران و مجاوران امام رضا(ع) همراه باشد و امیدوارم که در دوره مدیریتی جدید هم شاهد کسب افتخارات بیش از پیش در این دانشکده باشیم.

0246.jpg - 80.92 kB

0247.jpg - 72.70 kB

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image