مسئول هیأت ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد، بیان کرد: اعتبار سنجی آموزشی در کلان منطقه‌های آمایشی کشور به‌صورت مستمر ارزیابی می‌شود و در ارزیابی‌های صورت گرفته از بیمارستان‌های مشهد نتایج قابل قبول و موفقیت‌آمیزی حاصل شد.

به گزارش وب دا، دکتر یلدا جباری‌مقدم در نشست جمع‌بندی نهایی هیات ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فعالیت آموزشی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،تصریح کرد: هدف از این ارزیابی‌ها بهبود کیفیت آموزش در بیمارستان‌های آموزشی بوده تا بتوانیم در مسیر ارتقاء و کیفیت آموزش گام‌هایی بلند و ثمربخش برداریم.

مسئول تیم ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد با بیان اینکه در بازدیدها از بیمارستان‌ها خواستیم تا مسیر حرکتی‌شان متناسب با راه و روش ترسیم شده باشد، خاطرنشان کرد: همچنین توصیه بر مدنظر قرار گرفتن شیوه‌های جدید آموزشی در حوزه بیمارستانی، رفع نواقص آموزشی در برخی از بخش‌ها و تخصص‌ها، فعالیت واحد توسعه و تحقیقات، رفع کمبود ENT، توجه به اعتبارسنجی‌ها و تقویت حوزه EDC شد و اینکه ارتباط بهتر و بیشتری میان اساتید و دستیاران برقرار باشد.

دکتر جباری‌مقدم افزود: نکته قوت در تمامی بیمارستان‌ها تلاش در مسیر بهبود کیفیت آموزشی و درمانی، مدیکال رکوردینگ، تقویت تله مدیسین و HIS، توجه استدلال بالینی، پاوییون اساتید، فضای ویژه دانشجویان، همراه سرای همراهیان بیماران، تامین فضای آموزشی، تفکیک فضای آموزش‌های عمومی و تخصصی، ثبت داده‌های پزشکی، شرح حال نویسی، خلاصه پرونده و افزایش رضایت‌مندی خدمات ارائه شده بود.

وی با تاکید بر اینکه در طول روزهای اخیر بازدیدهایی از بیمارستان‌های خاتم‌الانبیاء(ص)، امام رضا(ع)، قائم(عج)، حضرت ام‌البنین(س)، منتصریه، ولایت، طالقانی، شهید کامیاب، شهید هاشمی‌نژاد، امید، اکبر، دکتر شیخ، ابن سینا، حجازی و شریعتی مشهد صورت پذیرفت، گفت: در برخی از بیمارستان‌ها نیازمند توسعه و تقویت امکانات آموزشی هستیم، وقتی اولویت نخست بیمارستان دولتی حوزه آموزش است باید این حوزه پررنگ‌تر دیده شود و با رفع نواقص موجود بتوانیم به معنای واقعی بگوییم این مکان یک بیمارستان آموزشی به تمام معنا است.

مسئول هیأت ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد بیان کرد: از عملکرد قابل توجه اساتید در برخی از بیمارستان‌های آموزشی مشهد تقدیر و تشکر ویژه داریم، زیرا با وجود کمبود و نواقص آموزشی، به بهترین شکل ممکن در امر تدریس فعال بودند و اجازه ندادند که این نواقص و کمبودها خللی در حوزه آموزش وارد نماید.

دکتر جباری‌مقدم ضمن اشاره به زیرساخت‌های قوی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: خدمات ارائه شده در برخی از بیمارستان‌های مشهد از جمله مراکز درمانی ولایت و منتصریه بسیارخوب بوده و می‌توانند الگویی موفق در حوزه‌های تخصصی‌شان برای دیگر نقاط کشور باشند.

نیازمند تقویت تجهیزات پزشکی در حوزه‌های آموزش و درمان هستیم

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست گفت: نیازمند تقویت تجهیزات پزشکی در حوزه‌های آموزش و درمان هستیم و از مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقاضا داریم تا همکاری لازم را در این خصوص با دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشته باشند.

دکتر ابوالفضل خواجوی‌راد اظهار کرد: معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دنبال توسعه اقدامات آموزشی به‌ویژه در حوزه بالین است و معتقدیم که در این حوزه از دانشگاه های موفق الگو برداری خواهد نمود.

وی با ذکر این نکته که نیازمند تقویت تجهیزات پزشکی در حوزه‌های آموزش و درمان هستیم، تاکید کرد: گرچه کارهای زیادی در این حوزه شده، اما کافی نیست، ضمن اینکه نیازمند بازنگری در برخی تصمیم‌گیری‌های صورت گرفته هستیم.

* بیمارستان ولایت مشهد هم یکی از الگوهای موفق کشور در حوزه خدمات درمانی الکترونیک

دکتر شاپور بدیعی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست ، با اشاره به اینکه نیازمند تجهیز و به‌روزرسانی تجهیزات پزشکی هستیم، تصریح کرد: در مشهد با وجود کمبودهای موجود نقاط قوت زیادی وجود دارد و در یک نمونه آن سامانه نظارت بر درمان در مشهد طراحی شده است و این آمادگی را داریم تا نظارت بر آموزش را هم داشته باشیم.

دکتر بدیعی اضافه کرد: سامانه HIS کشور در مشهد  طراحی شده و بیمارستان ولایت مشهد هم یکی از الگوهای موفق کشور در حوزه خدمات درمانی الکترونیک بوده است.

وی تاکید کرد: از مسئولان وزارت بهداشت می‌خواهیم که توجه ویژه‌ای به حوزه درمان ‌داشته باشند تا در شهرهایی همچون مشهد با مشکل جدی در این حوزه مواجه نشویم.

*دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وجود تمامی مشکلات و کمبودها در بخش‌های مختلف حوزه سلامت درخشان ظاهر شده است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: تمام تلاشمان این است که کیفیت بالا را در حوزه‌های آموزش، پژوهش و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشکده‌ها، پژوهشکده‌ها و بیمارستان‌های تابعه آن داشته باشیم.

دکتر مجید غیورمبرهن، ضمن اشاره به توجه بیش از پیش به توسعه ساختارهای فیزیکی، افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وجود تمامی مشکلات و کمبودهای مختلف از جمله حوزه اعتبارات در بخش‌های مختلف حوزه سلامت درخشان ظاهر شده و عملکردی رضایت‌بخش و قابل توجه داشته است.

در این نشست مدیر EDC دانشگاه علوم پزشکی مشهد، روسا و معاونان آموزشی دانشکده‌ پزشکی مشهد و بیمارستان‌های خاتم‌الانبیاء(ص)، امام رضا(ع)، قائم(عج)، حضرت ام‌البنین(س)، منتصریه، ولایت، طالقانی، شهید کامیاب، شهید هاشمی‌نژاد، امید، اکبر، دکتر شیخ، ابن سینا، حجازی و شریعتی مشهد گزارشی از آخرین وضعیت مجموعه کاری خود در حوزه‌های آموزش، پژوهش و درمان ارائه کردند و خواستار حمایت لازم از سوی مسئولان وزارتخانه شدند.

در صحبت‌های دکتر عمادزاده، دکتر پروانه، دکتر شعیبی، دکتر شبستری، دکتر معموری، دکتر محمودی‌قرائی، دکتر اخلاقی، دکتر شهید ثالث، دکتر ملکی، دکتر آذرفر، دکتر آهنچیان، دکتر دهقانی، دکتر علی‌اکبریان، دکتر موسوی، دکتر اخوان، دکتر رضایی، دکتر توکل‌افشاری و دکتر مقدم بر حمایت بیش از پیش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان‌های دانشگاهی که وظیفه اولیه‌شان فعالیت کامل و بی‌نقص در حوزه آموزش است تاکید شد.

00104.jpg - 81.47 kB

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image