رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشکده تعداد ۱۱ عضو هیات علمی و ۳۹ دانشجوی دکترای تخصصی دانشکده در ۲ گروه آموزشی طب سوزنی و طب سنتی ایرانی دارد و تنها  دانشگاهی هستیم که پذیرش دانشجوی رشته طب سوزنی را به صورت آکادمیک دانشگاهی داریم.

به گزارش وب دا، دکتر سیدکاظم فرهمند در جشنواره آموزشی شهید مطهری دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد، اظهار کرد: سیستم ادغام طب چینی در نظام سلامت چین از سال ۲۰۰۶ و ادغام طب ایرانی و مکمل در نظام سلامت ایران نیز از سال گذشته و طبق برنامه‌های ششم توسعه صورت پذیرفت.

وی تصریح کرد: مرکز آموزش و توسعه طب ایرانی در دانشکده طب ایرانی و مکمل از جمله زیرمجموعه‌های این دانشکده بوده و در این مرکز نسبت به برگزاری کارگاه‌های آموزشی، پنل‌های تخصصی، چاپ کتاب‌های آموزشی، شرکت در کنگره‌های ملی و بین‌المللی و ارائه و چاپ مقالات در مجلات شاخص جهانی اقدام شده است.

رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد با بیان اینکه در این دانشکده ۲ گروه آموزشی طب سوزنی و طب سنتی ایرانی فعال است، خاطرنشان کرد: ۱۱ عضو هیات علمی و ۳۹ دانشجوی دکترای تخصصی داریم، این دانشکده از سال ۱۳۸۹ دایر شده و جزو اولین شهرهایی بودیم که این دانشکده را فعال کردیم، ضمن اینکه تنها شهری هستیم که پذیرش دانشجوی رشته طب سوزنی را به صورت آکادمیک دانشگاهی داریم.

دکتر فرهمند با تاکید بر اینکه ما در هر سال تحصیلی بین ۵ تا ۷ ورودی جدید داریم و همین میزان خروجی داریم و از ظرفیت فارغ‌التحصیلان در سلامت‌کده‌ها و بیمارستان‌ها استفاده می‌شود، گفت: همچنین باید اشاره کنیم که متخصصان حوزه طب ایرانی و مکمل در کنار دیگر متخصصان حوزه درمان حضور دارند و در امر درمان بیماران مشاوره لازم را دارند و نمونه بارز در حوزه درمان ناباروری و انجام زایمان آسان در مرکز درمان ناباروری میلاد و بیمارستان حضرت ام‌البنین(س) بوده است.

وی افزود: آموزش دانشجویان پزشکی به‌صورت واحد درسی در دوره استاژری یکی دیگر از اقدامات شاخص بوده و تاکنون نزدیک به ۱۰۰ دانشجوی دوره پزشکی عمومی این آموزش‌ها را فراگرفته‌اند.

تصویب گروه‌های طب سنتی و طب سوزنی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد اجرای برنامه‌های آکادمیک سازی طب مکمل و جایگزین

در این مراسم دکتر ملیحه متوسلیان، معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد، بیان کرد: ما در طی یک سال گذشته دستاوردهای آموزشی قابل توجهی در دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد داشتیم که از جمله مهمترین آنها می‌توان به تصویب گروه طب سنتی، تصویب گروه طب سوزنی، اخذ موافقت قطعی دانشکده، ۱۰ پروپوزال دفاع شده و برگزاری ۱۱ کارگاه توانمندسازی دانشجویان اشاره کرد.

وی اضافه کرد: دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد سابقه‌ای درخشان در حوزه‌های مختلف دانشکده‌ای از جمله حوزه آموزش دارد و نام این دانشکده در میان ۳ دانشکده برتر کشور در این حوزه تخصصی دیده شده است.

معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد با ذکر این نکته که در شانزدهمین جشنواره شهید مطهری دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد برگزاری نشست علمی رویکرد جهانی به آکادمیک سازی طب مکمل و جایگزین و پنل آموزشی طب سنتی و مکمل در دانشگاه‌ علوم پزشکی مشهد و فرصت‌ها و چالش‌های آن برگزار شد، تاکید کرد: ما در این برنامه‌های پرکاربرد از ظرفیت اساتیدی همچون دکتر سیدکاظم فرهمند، دکتر علی ‌تقی‌پور، دکتر مهدی یوسفی، دکتر عباس مکارم، دکتر علیرضا درخشان، دکتر هدی عزیزی و دکتر ملیحه متوسلیان بهره‌مند شدیم.

دکتر متوسلیان تصریح کرد: ما پذیرش دانشجوی phd رشته‌های طب سوزنی و طب سنتی ایرانی را داریم و امسال پانزدهمین سال پذیرش این گروه از دانشجویان را داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در ارزیابی درونی و بیرونی هر ۲ گروه آموزشی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد رشد کمی و کیفی گروه‌های طب سوزنی و طب سنتی ایرانی را شاهد بودیم و همچون گذشته در جهت کسب توفیقات روزافزون از تجربیات ارزشمند و پیشنهادات سازنده تمامی اساتید و دانشجویان بهره‌مند خواهیم شد.

معاون آموزشی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد افزود: حضور پررنگ اساتید و استاژرها در درمانگاه‌ها، کلینیک‌ها و سلامت‌کده‌های طب ایرانی و مکمل را به فال نیک می‌گیریم و معتقدیم که ایجاد فضای پرشورتر در درمانگاه‌های طب سنتی و انجام ویزیت‌های تخصصی در این حوزه نیز انجام و اجرای درست خدمات تخصصی این حوزه به مردم نیازمند اجرای هرچه بهتر لایوبوک و بهره‌مندی هرچه بیشتر از کارگاه‌های تخصصی مرتبط با این حوزه و همچنین استفاده هرچه بهتر از فضاهای درمانگاهی بوده است.

پررنگ شدن آموزش تخصصی و علمی طب ایرانی و مکمل در دانشگاه‌های علوم پزشکی با هدف کاهش مداخلات افراد غیرمجاز و آسیب‌های مرتبط با این حوزه

همچنین دکتر علیرضا درخشان، مسئول دفتر توسعه آموزش و استاد یار دانشکده طب ایرانی و مکمل و مسئول برگزاری جشنواره شهید مطهری در این دانشکده هم در این مراسم، گفت: به مناسبت هفته آموزش هر دانشکده در روز مشخصی برنامه‌های خود را اجرا می‌کند و در دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد ۲ پنل تخصصی طب‌های سنتی و مکمل و رویکرد جهانی به آموزش طب مکمل و جایگزین و آموزش طب سنتی و مکمل در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران برگزار شد، در این پنل‌ها از ظرفیت اساتید آموزش پزشکی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد و دیگر دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده شد.

وی افزود: دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد همه‌ساله جزو دانشکده‌های پیشرو و باسابقه در زمینه آموزش طب ایرانی در کشور بوده است.

مسئول برگزاری جشنواره شهید مطهری در دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد با اشاره به اهمیت انجام اقدامات مختلف حوزه طب سنتی از جمله حجامت توسط نیروهای متخصص این حوزه، بیان کرد: با توجه به اینکه تقاضای مردم برای استفاده از خدمات طب سنتی و مکمل در حال گسترش روزافزون است لزوم آموزش تخصصی و علمی این حوزه در دانشگاه‌های علوم پزشکی بیش از پیش پررنگ شده تا بدین وسیله زمینه کاهش مداخلات افراد غیرمجاز و آسیب‌های مرتبط با این حوزه کمتر شود.

برپایی نمایشگاه دستاوردهای آموزشی در حوزه طب ایرانی و مکمل

در این مراسم مسابقه‌ای از محتوای ۲ پنل  آموزشی برگزار گردید و به ۱۰ نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا شد.

همچنین نمایشگاه دستاوردهای آموزشی در حوزه طب ایرانی و مکمل هم در جریان برگزاری برنامه‌های هفته آموزش دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد برگزار شد.

همچنین باید اشاره کنیم در مراسم اختتامیه هفته آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دکتر حمیدرضا بهرامی به عنوان استاد برتر آموزشی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد و ۳ دانشجوی فعال در دفتر توسعه آموزش و کارشناسان آموزش این دانشکده تقدیر به عمل می‌آید.

466.jpg - 67.19 kB

467.jpg - 71.94 kB

468.jpg - 86.51 kB

469.jpg - 97.76 kB

470.jpg - 67.56 kB

471.jpg - 59.65 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image