0955.jpg - 19.91 kBمسئول فناوری اطلاعات معاونت آموزشی و مدیر سامانه یکپارچه " آموزان " دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره راه اندازی و تکمیل زیرساخت یکپارچه خدمات غیرحضوری دانشجو و دانش آموختگان گفت: زیر ساخت یکپارچه خدمات غیرحضوری برای اعضای هیأت علمی نیز از سال ۱۴۰۲ آغاز و تا پایان ۱۴۰۴ تکمیل خواهد شد.

مهندس احسان مرادی در گفتگو با وبدا، با بیان اینکه سامانه " آموزان " در سال ۹۶ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی و به تدریج بر اساس مطالعات کارشناسی قابلیت ها و امکانات آن اضافه شده است، افزود: این سامانه یکپارچه خدمات آموزشی با نام جدید آموزان (سیپاد) شناخته می شود و برای ارائه این خدمات، با توجه به اختیاراتی که از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه ها داده شده، دانشگاه ها می توانند از سامانه وزارت خانه استفاده یا دانشگاه مربوطه بستر بومی سازی شده خود را فراهم آورد.

وی اضافه کرد: در همین راستا و با این هدف که بتوانیم حاکمیت داده را به درستی اجرا و فرآیندها و خدماتی را که به دانشجویان ارائه می دهیم، از طریق درگاهی یکپارچه محقق کنیم، از سال 98 تمامی فرآیندها و خدمات مقاطع مختلف دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر روی سامانه " آموزان"  و بطور الکترونیک قرار گرفت.

ارائه فرآیندهای دانشجویی و دانش آموختگی بطور غیرحضوری

مدیر سامانه یکپارچه آموزان در ادامه گفت: خدمتی ارزشمند که بیش از پنج سال است در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شده و این مجموعه یکی از دانشگاه های پیشرو در رابطه با آن به شمار می رود، ارائه فرآیندهای دانشجو و دانش آموختگی به صورت غیرحضوری است. این خدمات از بدو ثبت نام آغاز و با عنوان فرآیند جذب، پذیرش و ثبت نام اولیه تا فراغت از تحصیل و دانش آموختگی را شامل می شود.

وی خاطرنشان کرد؛ نکته حائز اهمیت امکان دریافت مدارک از دانشگاه بصورت غیر حضوری است و حتی دانش آموختگان دهه های 40، 50 و 60 یا 70 می توانند درخواست خود را به صورت غیر حضوری و الکترونیکی ارسال کرده تا مدرک آنها صادر و به درب منزل پست شود.

 یکپارچه سازی ارائه خدمات به اعضای هیأت علمی

مهندس مرادی، از دیگر خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد را یکپارچه سازی ارائه خدمات به اعضای هیأت علمی از ابتدای سال 1402  و در قالب سامانه آموزان عنوان و اظهار کرد: این خدمت، ابتدا در تابستان سال جاری در دانشکده داروسازی به صورت پایلوت اجرا گردید و خوشبختانه دو زیر سیستم: مدیریت الکترونیک فرایندهای تحصیلات تکمیلی و ثبت فعالیت های علمی استادان دانشگاه که منتج به مدیریت الکترونیک فرآیند حق التدریس می شود، به لطف خدا در مهره ماه سال جاری با بیش از یک سال اقدامات کارشناسی در اختیار اعضای هیأت علمی قرار گرفته و در حال حاضر تمام دانشکده ها از خدمات آن بهره مند هستند.

وی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر، فرآیندهایی نظیر ترفیع و ارتقاء اعضای هیأت علمی به صورت کاغذی انجام می شود، اظهار امیدواری کرد؛ با اتمام مطالعات کارشناسی فرآیند، در مرحله پیاده سازی ارائه فرآیندهای ذکر شده در سال آینده برای اعضای هیأت علمی به صورت الکترونیکی انجام و به مرحله اجرا برسد، تا از طریق آن اعضای هیأت علمی می توانند به راحتی، ترفیع و ارتقاء خود را مدیریت نمایند.

به گفته‌ی مهندس مرادی این فرآیند از بهمن ماه سال جاری بصورت پایلوت رونمایی وتا تیر ماه سال آینده، در اختیار اعضای هیأت علمی قرار خواهد گرفت که با اجرای آن دانشگاه مشهد، اولین دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور در این زمینه خواهد بود.

مسئول فناوری اطلاعات معاونت آموزشی دانشگاه، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها دانشگاهی است، که تمام خدمات مورد نیاز دانشجو و اعضای هیأت علمی را در یک سامانه به صورت یکپارچه قرار داده افزود: از مزیت های این روش، عدم نیاز اعضای هیأت علمی و دانشجویان نیاز به اکانت های مختلف در سامانه های مختلف است و واحدهای مختلف دانشگاه جهت کنترل فرآیندها و درخواستهای اعضاء هیأت علمی و دانشجویان در یک بستر آن را مدیریت کرده و پاسخ  می دهند که باعث صرفه جویی زمانی و مالی قابل توجهی برای دانشگاه خواهد شد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image