دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به  انجام روش رادیوسینوکتومی یا حذف غشای داخل مفصلی بوسیله مواد رادیواکتیویته در فرآیند درمان بیماران هموفیلی شد.

به گزارش وب دا، جراح و متخصص ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی در این خصوص گفت: رادیوسینوکتومی یکی از روشهای نوین درمان ترمیم خونریزی مفصل بیماران هموفیلی است که به صورت رایگان برای این بیماران ارائه می شود.
دکتر علیرضا موسویان افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد پس از تهران دومین مرکز در سطح کشور است که موفق به انجام روش رادیوسینوکتومی برای بیماران هموفیلی شده است.
به گفته وی، خونریزی های مفصلی یکی از شایع ترین عوارض بیماری هموفیلی است که تزریق فاکتورهای انعقادی و هم چنین عمل جراحی تعویض مفصل، دو روشی است که تاکنون برای این بیماران انجام می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در روش رادیوسینوکتومی فسفر رادیواکتیو به مفصل بیمار ترزیق می شود و انجام این روش نیازمند کار تیمی و هماهنگ، متشکل از پزشکان متخصص خون، ارتوپدی، پزشکی هسته ای و سایر رشته های مربوطه است.
دکتر موسویان کاهش هزینه های درمانی و کم تهاجمی بودن روش نوین رادیوسینوکتومی را از مزایای آن عنوان کرد.
900 بیمار هموفیلی در استان خراسان رضوی زیر پوشش هستند
کارشناس بیماریهای خاص دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: در حال حاضر 900 بیمار هموفیلی در استان خراسان رضوی زیر پوشش هستند.
سید محمد رضا حسنی یزدی افزود: بیماران هموفیلی در سه دسته بیماران خفیف، متوسط و شدید تقسیم می شوند و بیماران حاد و شدید حتی با کوچکترین ضربه، مفصل آنان خونریزی می کند.
وی بیان کرد: عمل "رادیوسینوکتومی" یکی از روشهای نوین درمان خونریزی مفصلی در بیماران هموفیلی است و دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از مراکز پیشرو در سطح کشور است که موفق به انجام آن شده است.
وی بیان کرد: از بین 900 بیمار هموفیلی در خراسان رضوی، 150 نفر که هموفیلی حاد داشته و نیازمند رادیوسینوکتومی بوده، غربالگری شده اند و از 18 بیمار کاندید شده تاکنون چهار بیمار با این روش تحت درمان قرار گرفته اند.
وی تزریق فاکتورهای انعقادی را از روش های رایج برای کنترل و پیشگیری از خونریزی های مفصلی عنوان کرد و گفت: هر فاکتور انعقادی 15 میلیون ریال برای دولت هزینه در بردارد، به طوریکه برای هر بیمار دو تا پنج فاکتور انعقادی لازم است.
وی هزینه روش "رادیوسینوکتومی" را 20 میلیون ریال عنوان کرد و این در حالی است که بیشتر بیماران هموفیلی فقط با انجام یک بار این روش درمانی، بهبود می یابند اما در روش تزریق فاکتورهای انعقادی هر زمان که لازم باشد انجام می گیرد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image