معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر این که دانشگاه مشهد در تعاملات بین الملل چیزی کم ندارد، گفت: ایجاد مرکز نوع دوی یونسکو در دانشگاه مشهد یکی از پتانسیل های ارزشمند و جدید دانشگاه است.
دکتر محسن تفقدی در گفتگو با وب دا گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد حمایت خود را طی سال های قبل در سخت ترین شرایط از تعاملات بین المللی داشته است؛ به نوعی که در سخت ترین شرایط امکان برگزاری فرصت های مطالعاتی در دانشگاه قطع نشد و این جای تقدیر دارد.
وی ادامه داد: تنها دانشگاهی که با هماهنگی بسیار خوب سالانه جمعی از دانشجویان مقطع PHD خود را در راستای برنامه تحقیقاتی مورد نظر در یک دوره های شش ماهه بورس و به دیگر کشورها اعزام می کند، دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افزود: دانشگاه مشهد بسیار توانمند و دارای پتانسیل های بسیار زیاد است و چیزی در تعاملات بین المللی کم ندارد. بر این اساس نباید بگذاریم این دانشگاه در فشارها مهجور شود.
دکتر تفقدی متذکر شد: یکی از این تعاملات در 15 سال قبل در سایه برگزاری همایش تغذیه در دانشگاه مشهد اتفاق افتاد؛ که به دنبال آن پرفسور ازی در سفر به ایران به این کشور علاقمند شد و در تمام این سال ها دکتر غیور ارتباط خود را با وی حفظ و پرفسور ازی یکی از سرمایه های دانشگاه در بحث پیشبرد مرکز یونسکو می شود.
وی بیان داشت: مذاکرات در خصوص ایجاد مرکز یونسکو بیش از حدود سه سال قبل در دانشگاه مشهد آغاز شد و نمایندگان یونسکو در ابتدای امر در توصیه های خود امکان ایجاد این مرکز را سخت می دانستند.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افزود: در ادامه؛ اما با مشاهده قابیلت های دانشگاه و گستردگی آن و همچنین شبکه گسترده بهداشتی، در نظر خود تغییر ایجاد کرده و حاضر شدند در این زمینه با ما همکاری کنند.
دکتر تفقدی به ایجاد پروپوزالی با محوریت تغذیه در ادامه روند ایجاد مرکز یونسکو در مشهد اشاره کرد و اظهار داشت: این موضوع به پتانسیل های خوب ما در حوزه تغذیه، توانمندی ها و ارتباطات خوب دکتر غیور، گروه و دانشجویان تغذیه باز می گشت که در نهایت این برنامه در راستای طرح تحول نظام سلامت و یکی از ماموریت های مهم دانشگاه که تغذیه است بسته شد.
وی یادآور شد: دانشگاه مشهد در هماهنگی با فعالیت ها و ماموریت اصلی در زمینه تغذیه دو کهورت مهم در زمینه تغذیه دارد؛ که یکی از محورهای اصلی کهورت پایش سلامت کارکنان به مبحث تغذیه باز می گردد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ایجاد مرکز یونسکو را در واقع یکی از پتانسیل های ارزشمند و جدید در دانشگاه دانست و اظهار داشت: ایجاد این مرکز در مشهد می تواند برای دانشگاه به خوبی ایجاد فرصت کند؛ اما با وجود تمامی تلاش های انجام شده در این مسیر در ابتدای راه قرار دارد.
دکتر تفقدی تصریح کرد: یکی از مواردی؛ که تیم یونسکو را متاثر و مجاب کرد که دانشگاه مشهد می تواند در این راستا اقدام کند جلسه ای هیئت علمی و دانشجویان تغذیه با نمایندگان یونسکو بود که پتانسیل، علاقه و اشتیاق حاضرین در جلسه برای آن ها قابل توجه بود به نحوی که در چند ماه قبل از تصویب مرکز، نمایندگان یونسکو از ما مشتاق تر به نظر می رسیدند.