عضو هیات علمی و رئیس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه از برگزاری دوره توانمند سازی مراقبین و رابطین سلامت مدارس میزبان دانش آموزان اتباع خبر داد.
به گزارش وب دا، دکتر صابر بابازاده در جلسه آموزشی اجرای این دوره که با همکاری معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل اموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد؛ با تاکید بر اهمیت سلامت جمعیت اتباع، گفت: مراقبین سلامت مدارس که در خط مقدم سلامت، ارتباط چهره به جهره با دانش آموزان دارند با هدایت این نسل از دانش آموزان اتباع در مسیر تندرستی می توانند نتیجه ان را به کل جامعه تسری ببخشند.
وی ضمن قدردانی از زحمات مربیان، مراقبین و رابطین بهداشت مدارس با اشاره به سفارش دین مبین اسلام، احادیث و روایات بر سلامت دهان و دندان افزود: سلامت دهان و دندان علاوه بر نقش اساسی در جویدن و هضم غذا در صحبت کردن، زیبایی ظاهری و اعتماد به نفس کودکان اهمیت بسزایی دارد.
دکتر بابازاده با بیان اینکه استفاده از وارنيش فلورايد به عنوان يك روش پيشگيري در افزايش مقاومت دندانها و كاهش پوسيدگي بسيار موثر است، اظهار داشت: اجرای دو مرحله ای، طرح وارنیش فلوراید تراپی در مدارس برای دانشآموزان پایه های اول، دوم و سوم ابتدایی تا پایان سال تحصیلی توسط مراقبان سلامت پایگاههای سلامت وخانه های بهداشت تحت پوشش به صورت رایگان انجام می شود.
وی ادامه داد: سلامت دهان و دندان بخش مهمي از سلامت عمومي است كه در كيفيت زندگي افراد جامعه به ويژه كودكان نقش چشمگيري دارد و پيشگيري از پوسيدگي دنداني از هزينه هاي زياد درمانی و مشكلات دندان هاي شيري و دائمي در سنين پايين جلوگيري مي نمايد.
شایان ذکر است پیش از این نیز تعداد 360نفر از مربیان بهداشت مدارس مشهد جهت انجام صحیح واصولی وارنیش فلوراید تراپی آموزش دیده و اجرای این طرح از 15 آبانماه بطور همزمان در 21 شهرستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده است.