رییس مرکز تحقیقات روان پزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در سال های اخیر 350 مقاله در این مرکز تدوین و در مجلات معتبر داخلی و خارجی ایندکس شده در پایگاه های ISI , PubMed ,Scopus, و سایر پایگاههای معتبر به چاپ رسانده است.
دکتر علی طلایی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: ارائه بیش از 60 مقاله در همایشهای داخلی و بینالمللی توسط اعضا مرکز و برگزاری 60 کارگاه آموزشی در راستای توانمندسازی اعضای هیات علمی و پژوهشگران در حوزه بهداشت از دیگر اقدامات علمی این مرکز به شمار می رود.
وی خاطر نشان کرد: این مرکز با حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در ارتباط با گروه روان پزشکی این دانشگاه شروع به کار کرده و پذیرای پژوهشگران داوطلب و علاقه مند در این حیطه است.
وی با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات روان پزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر آن است که با اجرای استراتژی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در جهت حفظ و ارتقاء سطح بهداشت روان جامعه و کمک به تولید علم در راستای ماموریت این مرکز به اهداف خود برسد، اذعان کرد: برنامه ریزی در جهت انجام پژوهش های كاربردی در زمینه بهداشت روان، برنامه ریزی برای استفاده بهینه از پتانسیل های علمی موجود در استان برای پیشگیری اولیه و ثانویه از بیماری های روانی، هماهنگی و انجام پژوهش های علمی در زمینه درمان های نوین بیماری های روان پزشکی، شناسایی عوامل خطر و برنامه ریزی و ارایه راهكار برای كنترل آن ها در گروه های مختلف جامعه (زنان، كودكان، افراد مسن) و برقراری ارتباط مدون با رسانه های جمعی و ارائه آموزش های مختلف و متناسب با گروه های مختلف جامعه برخی از اهداف این مرکز به شمار می رود.
دکتر طلایی اظهار کرد: استفاده از محیط های مختلف آموزشی مانند مدارس و دانشگاه ها برای افزایش سطح آگاهی های عمومی در زمینه سلامت بهداشت روان، انجام تحقیقات كاربردی در زمینه مهارت های زندگی و ارتباط آن با بیماری های روانی و ارائه راهكارهای عملی برای اصلاح آن، همكاری با مراكز تعیین كننده در زمینه كنترل بیماری های روان (مراكز بهداشت، مجامع علمی، ارگان ها و سازمان های ذیربط و... ) و برقراری تبادلات علمی با سایر مراكز كشور و خارج از كشور نیز از دیگر اقدامات و اهداف این مرکز است.