معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پزشکی مشهد، تنها راه نجات اقتصاد کشور را ایجاد اقتصادهای کوچک دانش بنیان عنوان کرد.
به گزارش وب دا، دکتر محسن تفقدی در نشست سالانه معاونت ضمن قدردانی از تلاش تمامی مدیران و کارکنان و فعالان حوزه پژوهش اظهار کرد: تلاش ها و همت شما عزیزان موجب شده است دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری بسیار پیشرفت کند، به گونه ای که حوزه پژوهشی توانسته است رتبه های جهانی زیادی برای دانشگاه کسب کند.
وی یکی از سیاست های مهم معاونت را ورود هر چه بیشتر به فاز فناوری و ارتقای فناوری های نوین عنوان نموده و گفت: دانشگاه ها در ابتدای تاسیس بیشتر آموزشی و مبتنی بر فعالیت های علمی بودند به تدریج پژوهش و تحقیق نیز جزئی از دانشگاه شد ودانشگاه ها علاوه بر کار آموزش به فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی نیز روی آوردند .
دکتر تفقدی دانشگاههای نسل سوم را نسل بعدی دانشگاهها عنوان کرد و افزود: تنها راه نجات اقتصاد کشور ایجاد اقتصادهای کوچک دانش بنیان است و مهم ترین ماموریت دانشگاه حرکت به سوی دانشگاه نسل سه است، دانشگاه هایی که علاوه بر آموزش و پژوهش توجه به کارآفرینی، شرکت های دانش بنیان و کاربردی کردن علوم را نیز مورد توجه قرار می دهند.
وی با اشاره به آغاز پروژه ساختمان پژوهشگاه در پردیس دانشگاه برای انتقال کلیه واحد های تحقیقاتی از پژوهشکده بوعلی به آن مکان خاطر نشان کرد: تمامی منابع ساخت این پروژه از محل ردیف تخصیص یافته توسط وزارت بهداشت و همچنین کمک خیرین تامین شده و خواهد شد و اعتبارات پژوهشی دانشگاه صرف این پروژه نمی شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: از سال 1390 تمامی پروژه های فناوری در پژوهشکده شروع شده اند و در حال حاضر هزاران متر مربع کلین روم های تولیدی، فضاهای کارگاهی، دفاتر و کارگاه های محل استقرار شرکت های دانش بنیان، واحدهای مشاوره ای و ... در این مکان ایجاد شده است و با انتقال بخش های تحقیقاتی به ساختمان پژوهشگاه در پردیس، مکان فعلی پژوهشکده به طور کامل به فعالیت های فناوری دانشگاه اختصاص خواهد یافت و قلب حرکت دانشگاه در حرکت به سمت دانشگاه نسل 3 می شود.
دکتر تفقدی با اشاره به فشارها و تحریم های دشمنان و تزریق حس نا امیدی در میان مردم گفت: اطمینان کامل دارم که علی رغم همه مشکلات و سختی ها سال آینده سالی بسیار خوبی خواهد بود و جوانان پژوهشگر ما با روحیه تلاش و فداکاری از این گردنه سخت نیز عبور خواهند کرد و دست در دست همدیگر این قسمت از تاریخ کشور را نیز به بهترین شکل ثبت خواهیم کرد و با انگیزه بیشتر و با صبر و دلسوزی بهترین اتفاقات را در حوزه کسب و کار، اقتصاد، کارآفرینی و شرکت های دانش بنیان رقم خواهیم زد و هماهنگ و سازگار با ارزشهای انقلابی و فرهنگ ایرانی اسلامی به سوی بیشترین پیشرفت گام برخواهیم داشت.
در حاشیه این مراسم تعدادی نهال توسط معاون پژوهش و فناوری، مدیران این حوزه و جمعی از کارکنان و دانشجویان در محوطه پژوهشکده کاشته شد و دکتر محسن تفقدی بر سعی و تلاش بر حفظ وتوسعه طراوت وسرسبزی محیط زیست تاکید نمود.