رییس اداره طب سلول و پیوند مغز استخوان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به پیشرفت های نوین در زمینه سلول درمانی و طب بازساختی در جهان اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه تحقیقات و کلینیکال طب بازساختی و سلول درمانی از ظرفیت های مناسبی برخوردار است.

دکتر جواد وردی در حاشیه نشست ستاد سلول های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که با حضور  معاونین پژوهش، درمان و جمعی از اعضای هیات علمی فعال در حوزه طب بازساختی این دانشگاه برگزار شد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در حال حاضر در کشورهای پیشرفته جهان موضوع طب بازساختی و سلول درمانی از حوزه تحقیق و آزمایشگاهی خارج و در حوزه بالین در حال گسترش است خاطر نشان کرد: تا کنون اقدامات گسترده ای در حوزه تحقیق کاربرد سلول های بنیادی و طب بازساختی در کشور انجام شده است اما باید تلاش شود که این حوزه به حوزه بالین نیز وارد شود.

وی با اشاره به آیین نامه ابلاغی معاونت درمان وزارت بهداشت مبنی بر  تاسیس بخش پزشکی بازساختی و سلول درمانی  در بیمارستان های دانشگاهی اظهار کرد: دانشگاه های علوم پزشکی می توانند با توجه به ظرفیت ها و زیر ساخت های موجود در بیمارستان های زیر پوشش نسبت به تاسیس این بخش ها اقدام کنند.

رییس اداره طب سلول و پیوند مغز استخوان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه طب بازساختی و سلول درمانی در درمان بیماری های مختلفی همچون آرتروز، پوست،ام اس، سرطان های صعب العلاج و مقاوم به درمان کاربرد دارد خاطر نشان کرد: در حال حاضر در بیمارستان منتصریه مشهد در زمینه پیوند سلول های مغز استخوان فعالیت های چشمگیری شده است به طوری که در سال گذشته 47 پیوند در این مرکز انجام شده است.

دکتر وردی تصریح کرد: باید شرایطی مانند بیمارستان منتصریه در دیگر بیمارستان ها از جمله قائم(عج) و امام رضا(ع) ایجاد شود تا بتوان به بیماران در زمینه پیوند مغز استخوان خدمات بیشتری را ارائه داد و از مراجعه به بیماران به دیگر استان ها جلوگیری کرد.

سلول های بنیادی و طب بازساختی از رویکردهای مهم آینده علم پزشکی است

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بحث سلول های بنیادی و طب بازساختی یکی از رویکردهای مهم آینده علم پزشکی به شمار می رود اظهار کرد: باید برای توسعه این علم در دانشگاه زیر ساخت و استانداردهای مورد نیاز مهیا شود.

دکتر محسن تفقدی با بیان اینکه ستاد سلول های بنیادی دانشگاه حدود هشت سال است که در دانشگاه فعال شده است خاطر نشان کرد: در این مدت اعضای هیات علمی در گروه های مختلف پایه و بالینی در این ستاد فعالیت و اقدامات مهمی را در این زمینه انجام داده اند.

وی با بیان اینکه بحث سلول درمانی و طب بازساختی رویکرد مهمی است که در درمان بسیاری از بیماری ها می تواند اثر گذار باشد اظهار کرد: تا چند سال آینده این علم در جهان پیشرفت های بیشتری خواهد کرد و بر این اساس باید در کشور در این زمینه سرمایه گذاری شود که در غیر این صورت سال های آینده مجبور به واردات این علم خواهیم بود.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تاسیس کلین روم سل تراپی  دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پژوهشکده بوعلی گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر زیر ساخت مناسب در مراکز درمانی برای ایجاد کلین روم سل تراپی وجود ندارد در مرحله نخست برنامه ها برای گسترش طب بازساختی و سلول درمانی به صورت متمرکز انجام می شود.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image