معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: شرکت های فناور و دانش بنیان ظرفیت تولید محصولات و مواد سلامت محور را دارا هستند و حمایت از این شرکت ها راهکاری مناسب در دستیابی به خود کفایی به شمار می رود.
دکتر محسن تفقدی در نشست با رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در راستای دستیابی به اهداف دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین هماهنگی و مشارکت مناسبی میان معاونت های دانشگاه شکل گرفته است خاطر نشان کرد: در حال حاضر حمایت های مناسبی به منظور تقویت شرکت های دانش بنیان و تامین نیازهای مالی و زیر ساختی در مراکز رشد و دانشکده های دانشگاه شکل گرفته است که این امر موجب تولید محصولات و داروهای متعددی نیز شده است.
وی اجرای تمامی مراحل ثبت و صدور مجوزهای شرکت های دانش بنیان و فناور در وزارت بهداشت را یک ویژگی منحصر به فرد نسبت به وزارت علوم دانست و گفت: با تشکیل شرکت های دانش بنیان و اشتغال دانش آموختگان دانشگاه های علوم پزشکی می توان ضمن ایجاد فرصت های شغلی، در راستای تامین نیازهای کشور و خودکفایی در تولید داروها و تجهیزات پزشکی گام برداشت.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در برخی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور به منظور تسهیل در اعطای مجوزهای مورد نیاز شرکت های فناور، کارگروه حمایت از شرکت های دانش بنیان تشکیل شده است بر ایجاد این کارگروه در دانشگاه تاکید کرد و گفت: در حال حاضر سرمایه گذاری های مناسبی در زمینه تولید دارو و تجهیزات پزشکی در شرکت های دانش بنیان شکل گرفته است و برای حمایت از فروش محصولات این شرکت ها باید یک هماهنگی میان معاونت های دانشگاه بیش از پیش ایجاد شود.
دکتر تفقدی سرعت بخشید در چرخش مالی شرکت های دانش بنیان در زمان فروش محصولات را از نکات ضروری عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد: با همکاری تمامی معاونت ها بتوان از ظرفیت های مناسبی که در حوزه های مختلف بالین، پایه و داروسازی در دانشگاه شکل گرفته است بهره مند شد.
در ادامه این نشست جمعی از اعضای هیات علمی فعال در شرکت های دانش بنیان و مدیران به بیان نظرات و پیشنهادات خود در زمینه تسهیل در صدور مجوزها و افزایش فعالیت شرکت های فناور و دانش بنیان پرداختند.