معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقویت پژوهش های کاربردی و منجر به تولید محصول از مهمترین اهداف دانشگاه عنوان کرد.
دکتر محسن تفقدی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: موضوع فناوری و اجرای پژوهش های کاربردی منجر به محصول از مهمترین رویکردهای وزارت بهداشت است و در این راستا این امر در ترفیع ،ارتقاء و شاخص های تشویقی اعضای هیات علمی موثر خواهد بود.
وی با بیان اینکه در راستای دستیابی به دانشگاه های نسل سوم ، در دو سال اخیر دفاتر ارتباط با صنعت در تمامی دانشکده های زیر پوشش تاسیس شده است تصریح کرد: در این دفاتر تلاش می شود نیاز های صنعت برای کاربردی شدن و مسئله محور شدن به داخل دانشگاه وارد شود و نیازهای دانشگاه نیز به حوزه صنعت منعکس شود.
دکتر تفقدی فعال تر شدن مراکز رشد و گسترش زمینه حضور و فعالیت شرکت های فناور، ایجاد دو کلین روم با سه خط تولید داروهای تزریق، کرم و پماد و محلول و ایجاد دو شتاب دهنده در حوزه دارو و فناوری سلامت را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.
دکتر تفقدی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۰۰ عضو هیات علمی دانشگاه در حوزه علوم پایه و ۶۰۰ نفر در حوزه بالین اشتغال دارند خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیشتر تحقیقات دانشگاه در حوزه علوم پایه است و اگر حوزه بالین بیش از پیش فعال شود به طور حتم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه پژوهش جهش چشمگیری خواهد داشت.
وی تصریح کرد: دراین راستا گسترش ارتباطات بین رشته ای و تمرکز برای تقویت پژوهش در حوزه بالین و احیا کردن پتانسیل های آن از مهمترین برنامه های دانشگاه به شمار می رود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تامین زیر ساخت های لازم برای انجام فعالیت های پژوهش در حوزه علوم پایه، تامین تجهیزات و دستگاه های پیشرفته در آزمایشگاه جامع تحقیقات، ایجاد آزمایشگاه های مرکزی در دانشکده های دانشگاه، برنامه ریزی و آغاز ساخت پژوهشگاه از جمله اقدامات انجام شده به شمار می رود.