معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در راستای دستیابی به دانشگاه های نسل سوم ، در دو سال اخیر دفاتر ارتباط با صنعت در تمامی دانشکده های زیر پوشش تاسیس شده است خاطر نشان کرد: در این دفاتر تلاش می شود نیاز های صنعت برای کاربردی شدن و مسئله محور شدن به داخل دانشگاه وارد شود و نیازهای دانشگاه نیز  به حوزه صنعت منعکس شود.

دکتر تفقدی در گفتگو با وب دا، فعال تر شدن مراکز رشد و گسترش زمینه حضور و فعالیت شرکت های فناور، ایجاد دو کلین روم  با  سه خط تولید داروهای تزریق، کرم و پماد و محلول و ایجاد دو شتاب دهنده در حوزه دارو و فناوری سلامت را از دیگر  اقدامات انجام شده در راستای دستیابی به دانشگاه های نسل سوم برشمرد.

وی با تاکید بر حضور بیشتر دانشجویان به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی در حوزه پژوهش های کاربردی و فناور تصریح کرد: در این راستا برپایی استارت آپ ویکند از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و  تلاش می شود در سال جاری در تمامی دانشکده ها رویدادهای کارآفرینی برگزار شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، برگزاری ۳۰ کارگاه در حوزه فناوری سلامت، برگزاری مدارس تابستانی ویژه دانشجویان در حوزه صنعت دارو، برگزاری پنل انتقال تجربیات در حوزه فناوری و  برگزاری رویدادهای ایده پروری را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.

دکتر تفقدی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ تا ۹۰ شرکت فناور زیر پوشش مراکز رشد دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراحل رشد خود را طی می کنند خاطر نشان کرد: در سال گذشته  این شرکت ها بیش از ۱۵ میلیارد ریال فروش محصول داشته اند که به طور حتم با توجه به ظرفیت های موجود،  این میزان  افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۰ محصول در شرکت های فناور تولید می شود که ۲۷ محصول تا کنون موفق به دریافت مجوز شده اند خاطر نشان کرد: عمده محصولات تولیدی در این شرکت ها در حوزه های تجهیزات پزشکی، دارویی و فناوری سلامت متمرکز شده است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image