رییس بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر و با وجود بانک های چشم، کشورمان در زمینه تامین بافت و پیوند قرنیه به خود کفایی رسیده است که این امر نقش موثری در صرفه جویی ارزی داشته است.

دکتر سیامک زارعی قنواتی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه به علت عدم وجود بانک چشم در کشورهای منطقه به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس، بیماران این کشورها مجبور به حضور در کشورهای اروپایی و آمریکایی و یا صرف هزینه های گزاف برای دریافت پیوند قرنیه هستند خاطر نشان کرد: این در حالی است که در صورت نیاز بیماران کشورمان به پیوند قرنیه، این خدمات تنها با هزینه کمتر از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان انجام می شود که در مقابل هزینه چند هزار دلاری برای دریافت بافت قرنیه در خارج  از کشور بسیار ناچیز است.

وی تصریح کرد: راه اندازی بانک چشم ، گام موثری در خودکفایی کشور است و در شرایط حاضر که کشورمان تحت شدیدترین تحریم هاست این گونه عمل ها به راحتی و با دسترسی آسان به بیماران ارائه می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان دومین بانک چشم کشور فعالیت خود را از سال ۹۶ آغاز کرده و تاکنون دستاوردهای خوبی در این حوزه داشته است خاطر نشان کرد: تا کنون ۱۴۰ بافت پیوندی در بانک چشم مشهد برای پیوند قرنیه مورد استفاده قرار گرفته است.

رئیس بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: روند اهدای چشم به نسبت گذشته سرعت بالایی داشته و یکی از مجموعه‌های موفق کشور در این حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image